Halo oglasi nekretnine prodaja kuce okolina beograda - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

kuce vikendice okolina beograda










Click here: Halo oglasi nekretnine prodaja kuce okolina beograda






Nadomak sela se nalazi nadaleko poznata vazdusna banja Slankamen, zatim bajkoviti krcedinski vinogradi i Krcedinska ada, kao i prelep kompleks bazena. Odlazili su iz zavičaja uz pratnju milicije, u teretnim vagonima bez reda vožnje. Autobusko stajaliste je ispred same kuce, a veze sa Beogradom, Novim Sadom, Indjijom itd.



halo oglasi nekretnine prodaja kuce okolina beograda

Na rast i razvoj Predejana kao varošice poseban uticaj, pored čuvenog Mithad-pašinog druma, uticala je i pruga Beograd - Niš - Ristovac. Ima 135kvm, podrum i dvoriste od 14 ari. Sjajan trosoban stan za izdavanje, renoviran, salonac, izdaje se prazan ili namešten.



halo oglasi nekretnine prodaja kuce okolina beograda

izdavanje kuca okolina beograda - Nedaleko okretnica gradskog prevoza bus 108 , stovariste Enmon , restorana Acin ranc , stovariste Termodom , restoran , , Stara vodenica , ima kafanu tik preko puta ulice, naspram kuce , , Kafana Strika , ,.



halo oglasi nekretnine prodaja kuce okolina beograda

ZEMUN Stara ID: 114114 Tekst oglasa Kuca samostojeca, novogradnja iz 2006. Poseduje svoje dvoriste ispred kuce za parking automobila ili za uzivanje tokom godine. Nalazi se u mirnoj sporednoj ulici, dva minuta setnje od Dunavskog keja, a ispod Kule Gardos. Vrhunske izrade od temelja do svih zavrsnih radova. Komforna po kvadraturi, strukturi i rasporedu. Shodno tome da je u klasicnom stilu zidana iz temelja poseduje u osnovni prostorije u podrumskom nivou za grejnu podstanicu, ostavu, moguc vinski podrum ili radni prostor. Sve pod plocicama pod pa do plafona, prirodna svetlost i ventilacija. Prizemlje sa sirokim antreom dvostrano orijentisano osuncano sa prelepim pogledom na Gardos i Dunavski kej. Velika dnevna soba iz dva dela, kamin+radni prostor, sa druge strane velika trpezarija i kuhinja sa sankom, tri dupla prozora. U prizemlju je i toalet sa tus kabinom i prostorom za ves masinu i sl. Antre iz prizemlja sirokim stepenistem vodi na sprat kuce. Stepeniste vrhunske izrade, drvo po narudzbi. Na spratu tri spavace sobe, osvetljene komotne, prostor za ugradne plakare isoriscava kosine i daje utisak max prostora. Na sspratu veliko kupatilo sa kadom i elementima dovoljno i za vecu porodicu. Sve ugradjeno je lux kvalitet, parket, plocice. Nekretnina za svaku preporuku, kljuc u ruke, odmah useljivo. Cena izuzetno povoljna na ovakvu lokaciju.



Halo oglasi
Nadomak sela se nalazi nadaleko poznata vazdusna banja Slankamen, zatim bajkoviti krcedinski vinogradi i Krcedinska ada, kao i prelep kompleks bazena. Sama okolina je veoma prijatna i pruza savrsen mir. Saobraćajna povezanost Grocke sa okolnim gradovima i regijama je prilično dobra. Na prodaju vikendica na planini Povlen, pored Valjeva, 120km od Beograda. Na najlepšem mestu, u Rosulji, na nadmorskoj visini od 260 metara, sagrađen je motel kao prvi objekat takvog tipa na autpoputu od Beograda do Skoplja.

[Poslovi split|Kako Ponovno Vidjeti Skrivene Facebook Prijatelje?|Chat zene bosna]






Oznake: izdavanje, kuca, okolina, Beograda

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.