Pravila Igre

14.05.2010., petak

10.08 HitlerSlužbena povijest za Adolfa kaže kako je mrzio školu i želio postati umjetnik, stoga su ga ambicije odvele u Beč, nakon čega je poubijao milijune ljudi i sada je drugi svjetski rat iza nas. Jednom godišnje netko hodočasti logore, održi govor nakon čega se život vraća u normalu.

Neslužbena verzija govori da je više manje sve što su nas učili ili u potpunosti lažno ili su izostavljeni ogromni dijelovi istine.
Adolf je satima sjedio u knjižnici i čitao knjige Blavatske, Chamberlaina, Lista i Liebenfelsa. Njegova je strast bila moć volje. Vježbao je ezoterične vještine i želio pristupiti razini svijesti koja će ga pretvoriti u nadčovjeka.

U nekoj od tih seansi, njegovu svijet je preuzelo nešto ili netko i temeljno preobrazilo identitet tog čovjeka. Prije nekarizmatičan i nesposoban čovjek, odjednom je počeo isijavati karizmu i magnetizam. Za ljude s osobito negativnom energijom se obično kaže da posjeduju ‘fatalnu privlačnost’.

Herman Rauschning, Hitlerov pomoćnik, u svojoj knjizi pod naslovom ‘Hitler govori’ navodi: ‘Čovjek se ne može oteti dojmu da je Hitler bio medij. Većinu vremena mediji su obično, nevažni ljudi. Onda odjednom bivaju obdareni, kako se čini, nadnaravnim moćima koje ih odvajaju od ostatka čovječanstva. Medij je opsjednut. Jednom kada kriza prođe, ponovno se vraća u osrednjost. Nema nikakve sumnje, Hitlera su bile opsjele sile izvan njega samog – praktički đavolje sile. Čovjek zvan Hitler bio je samo njihovo privremeno sredstvo izražavanja. Mješavina banalnog i nadnaravnog proizvodila je tu nepodnošljivu dvojnost koja se osjećala u njegovoj prisutnosti...To je bilo poput gledanja bizarnog lica čiji izraz kao da je odražavao neuravnoteženo stanje uma, zajedno s uznemirujućim dojmom skrivenih moći.’

Hitlera je 1919. godine otkrio njemački političar Dietrich Eckart i odmah u njemu prepoznao ‘mesiju’. 1923. Eckart prijatelju piše: ‘Slijedi Hitlera! On će plesati, no ja sam odredio melodiju. Dali smo mu sredstva za komunikaciju s Njima. Ne žali me: utjecao sam na povijest više nego ijedan drugi Nijemac.’

Eckart je priučio Hitlera naprednom ezoterijskom znanju i otpravio ga na put, čije posljedice ‘znamo’. Knjigu ‘Mein Kampf’ je napisao general-pukovnik Karl Haushofer. Za temelj knjige poslužio je ‘nauk’ direktora londonskog Fakulteta ekonomije – Halford J. MacKonder.
Hitler je imao česte noćne more i budio se u vrisku tvrdeći da vidi bića samo njemu vidljiva. Jednom prilikom je pomoćniku rekao: ‘Kakav će biti društveni poredak budućnosti? Prijatelju, reći ću ti. Postojat će stalež vrhovnih gospodara, ispod njih će biti obično stranačko članstvo, hijerarhijski ustrojeno, zatim veliko mnoštvo anonimnih sljedbenika, doživotnih sluga i radnika, a na samom dnu bit će pobijeđeni strani narodi, moderni robovi. Svima njima, vladat će novo, uzvišeno plemstvo o kojem ne mogu govoriti...Međutim, militantni članovi neće znati ništa o svim tim planovima...Sada među nama živi novi čovjek! On je ovdje. Je li ti to dovoljno? Odat ću ti tajnu. Vidio sam novog čovjeka. Neustrašiv je i okrutan. Bojao sam ga se.’

Hitlerovo pravo prezime bilo je Schicklgruber. Što reći o službenoj povijesti kada se bez ikakve sumnje može dokazati da je pohod na Židove vodio unuk poznatog Židova? Hitler je bio Rotschield!

U međuvremenu su se imena promijenila. Više nema Staljina i Hitlera, ali tu su Bush, Obama, Blair i društvo. Isto sranje, drugo pakovanje.
U ovim se trenucima obično pojavi naivno pitanje zašto bi netko uložio toliki trud u stvaranje globalne zavjere koja traje nekoliko tisuća godina, a može preživjeti eventualno stotu?

Kroz kvantnu fiziku smo naučili da vrijeme nije linearno tj. da postoji jedino Sada. Druga ključna spoznaja našeg buđenja jest da je tijelo tek alat u rukama duše, koja je u većini slučajeva besmrtna. Duša mijenja fizička tijela poput čarapa. Stoga kako bismo odgovorili na ovo pitanje našu točku gledišta moramo prebaciti u duhovni svijet. Kada to napravimo, možemo zaključiti da Crni tim ima svoj Program i namjeru za ljudska tijela i cijeli Planet, dok s druge strane Bijeli tim ima svoj. U prvom slučaju se radi o pretvaranju cjelokupne populacije Zemlje u tvornicu energije niskih frekvencija tj. negativnih energija poput one strahova, ljutnje, mržnje i zavisti. U drugom slučaju Bijeli tim, predstavnici i zastupnici izvornog Plana za Zemlju kroz tisuće godina stvaraju uvjete za život koji će biti u skladu sa Svetim zakonima Ljubavi, Empatije, Stvaranja, Ravnoteže i Istine. Crni tim se spaja na krvne linije koje su genetski modificirane kako bi se na njih mogli spojiti Crni Igrači. Genetska modifikacija nije proizvod moderne znanosti, a na Zemlji je prisutna barem 300.000 godina od kada je Crni tim na vlasti. Osim toga, ukazali smo na činjenicu da namjera mijenja fizičku stvarnost, stoga neki od okorjelih Crnih Igrača čija imena vjerojatno nitko ne zna čuče u nekoj špilji ili penthouseu tisućama godina jer ljudsko tijelo naime ne mora umrijeti. Ne postoji niti jedan gen s uputom za starenje. Mi starimo jer ne znamo kontrolirati svoje tijelo mislima, jer nemamo dovoljno energije na raspolaganju, a sve će to biti uskoro promijenjeno.

Znam da ti sada u glavi zvoni previše informacija koje malo teže obrađuješ, stoga ću ponoviti da Crni tim nije naš problem. Oni su pijavice kojih ćemo se riješiti mislima uz pomoć razvijenijih duhovnih i materijaliziranih Bijelih Igrača. Beskonačno smo puta jači od njih. Do sada napisano treba promatrati na velikom platnu. Tamo su ove piramide tek crna kap koju će prekriti jedan misaoni potez korektora.

Ovdje podižemo svijest o Svijetu u kojem naša duša spoznaje samu sebe stoga moramo biti svjesni svega čime smo okruženi i što je usmjereno protiv nas kako bi se naš proces buđenja pokušao zaustaviti. Bez obzira na ova poglavlja, nikad nemoj smesti s uma da jedino što moraš shvatiti jest da smo živjeli u Prividu. Potom ćeš prihvatiti i naučiti kako se zaštiti od energetskih krađa i kako očuvati svoje tijelo koje je tvoja najvrjednija imovina. DNK će se formirati do kraja, a tada će tvoje moći na individualnoj razini biti takove da više nećeš poznati bolesti, tugu ili strah. Tako je govorio Zaratustra.


- 16:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2010  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Svibanj 2010 (93)

Opis bloga

Linkovi