Pravila Igre

12.05.2010., srijeda

10.02. Vijeće za vanjske poslove (CFR) i Ujedinjeni narodi (UN)

O nepristranosti ovog organa govori podatak da je od osnivanja Vijeća 1921. godine svaki predsjednik sjedinjenih država bio član CFR-a, osim Ronalda Regana koji je vlast obnašao samo službeno, dok je konce povlačio George Bush stariji. Iz ovog se naravno može zaključiti i da niti jedan predsjednik nije izabran demokratskim putem, već odabran Crnom rukom. Toliko o demokraciji.

CFR je bio zadužen za uvođenje Ujedinjenih naroda kao zamjenskog organa za Ligu naroda. Plan je to s kraja prvog svjetskog rata. Likovi iz CFR-a su: Nelson Rockfeller (bankar, manipulator bez premca, četiri puta izabran za guvernera države New York, i potpredsjednik u administraciji predsjenika Geralda Forda), John J. McCloy (predsjednik CFR-a od 1953.-1970., predsjednik Fordove fondacije i Rockfellerove Chase Manhatan Bank te prijatelj i savjetnik devetorice američkih predsjednika od Roosevelta do Reagana) i John Dules (Hitlerov podupiratelj, osnivač CFR-a, ministar vanjskih poslova, savjetnik Mussolinijeve talijanske fašističke države i posrednik Harrimanove/Busheve banke koja je financirala Hitlera s kojim je sjedio u privatnoj loži tijekom olimpijade u Berlinu 1936. godine, a član je i Upravnog odbora Bilderberške skupine).

Na ovim razinama vrlo vjerojatno nema čovjeka s dušom. Govorimo o ispraznim mozgovima programiranim za provođenje plana i uspostavu globalne centralističke države. Politika je kurva i nije mi žao što psujem.

J. McCloy komentira politiku sjedinjenih američkih država: ‘Kada god smo trebali čovjeka (za neki položaj u vladi), prelistali smo popis članova vijeća i okrenuli izvjesni telefonski broj u New Yorku.’
Unuka američkog predsjednika Roosevelta, Edith Kermit Roosevelt kaže za ‘Istočni establišment’ i CFR ‘Koje je stanovište Establišmenta? Njegova je ideologija – Kroz Rooseveltovu, Trumanovu, Eisenhowerovu i Kennedyjevu administraciju – postojana: najbolji način borbe protiv komunizma jest Jedna Svjetska Socijalistička Država kojom će upravljati ‘stručnjaci’ poput njih. Rezultat toga je politika naklonjena nastanku naddržave i postupnom gubitku suvereniteta Sjedinjenih Država’.
Kada je došlo vrijeme rušenja i rastavljanja britanskog kraljevstva, tako je napravljeno jer je o tome ovisio prelazak na slijedeću točku Programa. Ista sudbina će uskoro zahvatiti i do kraja rastaviti SAD jer takva sila ne smije postojati u globalnoj državi. Na identičnom principu su rastavljene sve države od Rusije do Jugoslavije. Po Programu i ništa slučajno!

UN je dijete CFR-a i sada otpusti sve lijepe slike, predodžbe i ideje o njemu jer se radi samo o još jednoj dimnoj zavjesi. UN je sredstvo, most do svjetske fašističke tiranije poznatije pod kodnim imenom ‘Novi svjetski poredak’. Ma ne seri, što je UN? ‘Sredstvo pomoću kojeg se manipulacijom uspostavljaju jedna svjetska vlada i svjetska vojska te pomoću kojeg se omekšavaju stavovi javnosti, preko sukoba i propagande, kako bi ova prihvatila tu politiku kao jedini način uspostave mira i stabilnosti u ljudske odnose.’

Sedam glavnih tajnika je potpisalo citirano stajalište od 1945. do danas. Među njima i Boutros Boutros-Ghali koji je startao iz sličnog sistema u Egiptu za diktature Gamala Abdela Nassera. Ghali je tražio da se formira trajna vojska UN-a i da UN ima pravo oporezivanja.

Svjetska zdravstvena organizacija i UN-ov populacijski fond UNEP zaduženi su za kontrolu rasta broja stanovništva. Ovdje govorimo o proračunatom ubijaju ljudi. Slijedi UNESCO i hrpa drugih paravana. Za kraj ćemo parafrazirati pridruženog člana Crnog tima, Goebbelsa: ‘Smislite što je veću laž moguće i ponavljajte je što češće. Masa će povjerovati u nju.’

- 17:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2010  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Svibanj 2010 (93)

Opis bloga

Linkovi