katolčka nicijativa: krunicon proti antikristu!

subota , 17.01.2009.

evo jedne privažne katolčke nicijative šta son je danas dobijo majliranin puton od jednoga prijatelja. njomen se pozivlju sve dobronamirne katoličke božije duše da stanu zajno s krunicon suprotiva unuku veleštovane avričke vračare koji je namirijo brezbožnin zakonon učinit ono šta je u zemane učinijo nesritni erod kad je da poklat nevinu dičicu sotin da bi ovi pokolj bijo još iljadu puta masovniji štono bise reklo genjocid.
pomolimo se daklen nebeskoj majki da se tako šta ne dogodi da prosvitli i samoga obmanu i njegovo izabrano društvo i tako i njimon pomogne da ne okrvave ruke vego da u poniznosti prid jedinin bogon služe svome narodu.

molite daklen i daće van se, tražite i siguro ćete nać, tako je govorijo oni koji je put i istina i život.






evo te nicijative:



Dragi prijatelji,

Barack Obama kreće.



Mi koji smo sumnjali u ono najgore sada zorno možemo tomu i svjedočiti.

http://www.youtube.com/watch?v=uUl99id2SvM
http://exposingliberallies.blogspot.com/2008/11/michelle-obama-angry-about-partial.html
http://www.jillstanek.com/


Danas sam primio ovaj mail koji na žalost kasni, ali uz Božju pomoć za djelovanje i molitvu uvijek ima vremena. Ovo su prevažne stvari koje se ne zbivaju „negdje tamo u Americi".

Na našu veliku žalost Hrvatska će „sutra" kao članica NATO-a, na ovaj ili onaj način biti prisiljena prihvatiti i ovakve zakone.

Sve je uvijek i samo pitanje vremena.

Mi nažalost nemamo političare koji bi vodili Hrvatsku politiku. Naši političari provode politiku svjetskih centara moći i istu apliciraju, bez obzira na moguće užasne posljedice, na našu zemlju, na naše obitelji i na djecu našu.

Ako se protivite abortusu onda se loše vijesti pojavljuju na obzorju.

Za vas koji ne znate, the Freedom of Choice Act (FOCA) – „Akt Sloboda izbora" – pripravan je za potpisivanje ukoliko prođe 21-22 Siječnja 2009. godine u Kongresu SAD.

FOCA je naredno bolesno poglavlje u knjizi abortusa.

Ako postane zakon onda će sva ograničenja u svezi abortusa biti ukinuta što će rezultirati slijedećim:

1) Od svih bolnica, uključujući Katoličke bolnice, zahtjevati će se da obavljaju abortuse na zahtjev. Ako se ovo dogodi Biskupi tvrde da će zatvoriti sve Katoličke bolnice. A to je više od 30% svih bolnica u SAD.

2) „Partial Birth" abortusi postati će legalni i bez ograničenja

http://en.wikipedia.org/wiki/Partial_birth_abortion#.22Partial-birth_abortion.22

3) Svi američki porezni obveznici financirat će abortuse

4) Više ne će biti potrebno obavjestiti roditelje o abortusu

5) Broj abortusa će se povećati za minimalno 100,000 godišnje



Možda je najvažnije što će vlada sada imati kontrolu nad pitanjem abortusa. To bi moglo rezultirati budućim amandmanima koji bi zakonski prisilili žene na abortus u određenim situacijama (silovanje, djeca s Down sindromom, itd) i moglo bi čak regulirati koliko djece bi ženi bilo dopušteno imati. Nepotrebno je govoriti da je ova informacija uznemirujuća, ali je nažalost istinita.

Kao Katolici, kao Kršćani, kao bilo tko tko je protiv ubijanja nevine djece, mi moramo ustati kao jedan. Mi moramo zaustaviti ovaj užasni akt prije nego što postane zakon.

Plan: Izmoliti novenu (9 dana molitve) uz post počevši od 11. siječnja. Za Katolike, neka to bude krunica s nakanom zustavljanja FOCE. Za ne-Katolike ohrabrujem vas molite svoje najsnažnije molitve s istim nakanama, također tijekom devet uzastopnih dana. Nadajmo se da će se ovo razgranati i procvjetati i postati globalni napor s maksimalnim učinkom.

Malo nam je vremena preostalo zato moramo djelovati brzo.

Samo učinite tri stvari:

1) Proslijedite ovo pismo petorici (ili više) ljudi

2) Učinite to tijekom tri dana ili u kraćem roku

3) Započnite novenu 11-og Siječnja i molite devet dana uzastopno i molim vas postite najmanje dva dana tijekom novene



Zapamtite da je s Bogom sve moguće i da je moć molitve neosporna. Ukoliko ste protiv besmislenog ubijanja bespomoćne djece onda je sada vrijeme za nešto učiniti u svezi toga.

Neka vas sve Bog blagoslovi!


Neovisno što se „kasni" s datumom početka molitve – molite,

pa makar i jedan dan.

Bitna je nakana i iskrenost vaše molitve.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.