Kad se muskarac zaljubi u udatu zenu - Pronađi pratnju

utorak , 18.12.2018.

Net.hr










Click here: Kad se muskarac zaljubi u udatu zenu






Možda ste igrate s kosom kad ste malo nervozni. Bračni savetnici se i dalje spore oko toga da li je emotivna prevara ona koja pored seksa uključuje i emocije ili nas samo osećanje zaljubljenosti i ljubavi prema drugoj osobi već čini preljubnicima. Možete da pokažete da li ste sigurni u sebe i znate li šta želite od života.



kad se muskarac zaljubi u udatu zenu

I to mu ispricala, nazalost, jer me i dan danas zeza za neki njegov alter ego i sl. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ljuta sam na sebe, jer sam izneverila muža.



kad se muskarac zaljubi u udatu zenu

Net.hr - Za mnoge od njih to je očekivano i nije prevara. Prosto rečeno, sviđa mi se kako se osećam kraj nje.



kad se muskarac zaljubi u udatu zenu

Glavni kamen spoticanja u međusobnom razumevanju jeste činjenica da se žene zaljubljuju kroz dva stadijuma, a muškarci kroz tri. Osim što ih ima različit broj, njihova dinamika je prilično raznorodna. Žene, kao iskonske majke moraju da budu sasvim sigurne da će odabrati pravog mužjaka. Stoga se sporije zaljubljuju i to uglavnom zato što druga faza može da traje veoma dugo. I muškarci i žene kada ugledaju biće drugog pola reaguju podsvesno i brzo. Za to vreme, muškarac se zaljubio. To je tek skrama zaljubljenosti, ali za to vreme njegov mozgić je odlučio da li posedujete zadovoljavajuće genetsko-fenotipske karakteristike koje će obezbediti kvalitetnu genetiku. Drugim rečima — naložio se ili nije. Žene će odluku o tome da li je dasa pogodan da bude partner doneti na osnovu brojnih činilaca. Većina zahteva pomno posmatranje, vreme i razne dodatne podatke. Muškarac to čini vizuelno. Kako koji; u sise, u dupe, u noge, u kosu, u usta, ali će gotovo svaki hteti da pogleda u oči. Privlačnost koju oseća dok vas posmatra samo je površinska. U prvom stadijumu vi i dalje niste njegova, on nije vezan.



5 STVARI KOJE MUŠKARCI SU BIOLOŠKI PROGRAMIRANI DA PRIMJEĆUJU NA ŽENAMA
Jer, emotivna bliskost, čak i ako ne uključuje fizičku, osnova je svake kvalitetne veze. Kako je napisao, nema običaj promatrati ženama prstenjak pa tako ni taj prvi put nije promatrao nosi li ljepotica koja ga je očarala prsten na ruci. Ako mu pak nije stalo do nje, ponaša se razuzdano kao pred svojim najboljim ortacima. Max Wooldridge, pedesetgodišnji novinar i bloger, odlučio je na s čitateljima podijeliti svoju ljubavnu priču i tako srušiti mitove o ljubavnicama. E sad,ako si zaista zaljubljen i ako verujes da je ona zaljubljena u tebe,mozda i vredi rizikovati... Da li sa tom osobom razmenjujete intimne detalje iz života?

[Oglas za vezu|Opustajuca masaza varazdin|Prvi sexualni odnos kod muškaraca forum]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.