never give up...
"if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, keep moving..."

ljubav....
nema ništa divnije od ljubavi, mnogi je traže i ne nalaze ju jer na kriva vrata kucaju, tražeći je negdje izvana, a ona je tu u nama i tek kada ju prepoznamo u sebi i kada ju počnemo djeliti moći ćemo primjećivati i onu koja dolazi iz vana, nije lako nekome tko ne osjeća ljubav u sebi pokazati da ona i postoji, nije lako ali možda i nije nemoguće

belive in love:)

srijeda, 04.01.2006.

kao guske u magli...


Senzacionalno najavljivani reality «Dvornikovi» je konačno počeo, po uzoru na Osbournove. Gledala sam večeras prvu epizodu, a sudeći po njoj (i mom mišljenju) ako se više od 3 % hrvatskih obitelji prepozna u njima ne bi li smo se trebali zapitati kuda idu upravo te obitelji??
Danijela pita Dinu što je s novcem, od čega će živjeti, a on kaže da nema novca dok on ne dobije inspiraciju (za pisanje pjesama) i jednostavno ode do playstationa dok ona popravlja vrata.

O Elli nije potrebno ništa govoriti, svi kažu ona je tinejdžer i njeno ponašanje je opravdano. Kako molim!?!? Opravdano..?! 500 kn joj nije dovoljno mislim da je bilo za 5-6 dana. Ona je navikla na lagodan život dok joj roditelji muče muku kako preživjeti… pa smislili su način snimiti reality.. unaprijed su proglašeni 'prgavom familijom', no kada otac obitelji pripit dođe kući, show nastaje u bilo kojoj obitelji. Samo što je kod Dvornikovih navodno puno zabavnije.
Pa ja vam od srca preporučujem ne gubite vrijeme...


- 21:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  siječanj, 2006  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
moj dnevnik... biografije poznatih osoba... komentari svakodnevnih događaje... uživajte:)
.....


Now, what do you own the world?
How do you own disorder
Now somewhere between the sacred silence
Sacred silence and sleep....