PONEŠTO O DEČKIMA https://blog.dnevnik.hr/ponestoodeckima

ponedjeljak, 07.08.2006.

kraj mog godišnjeg....

evo danas se moji starci vraćaju s mora a moj dragi putuje kući. rolleyesrolleyestj. sada nećemo provoditi noći skupa i nećemo se buditi skupa. kako ću je to preživjeti?rofl evo ovaj prošli vikend odnosno sada u nedjelju smo se osječali kao da smo već duuugi niz god skupa u braku. zašto??? pa u subotu smo bili vani- nismo bili dugo nego da 1h išli smo na ples. onda smo se u nedjelju digli oko 10h i išli kod moje bake na doručak onda smo išli u trgvinu pa sam ja za njegove kupila kavu i kekse jer su nas njegovi pozvali na ručak. kisskisscerekonda smo prije ručka negdje oko 12h otišli u daruvar na kavicu i u 13h kod njegovih na ručak. stvarno je bilo genijalno njegova mama se sirota sva strgala napravila je goveđu juhu pečenu krumpir i teletinu kolače i kavu, onda kada smo oko 16h tjeli krenuti onda je ona narezala pršut i sir iz dalmacije što joj je poslala njena mama i paradajz i onda smo još i to maznulu. pa smo otišli pozdraviti baku od mog drago tj. mama od njegovog starog i tetku i onda smo negdje oko 15:30 bili u pakracu otišli smo samo na pla sata do moje bake i dede da ih pozdravimo i kod ujka i ujne. i tako u 18h smo došli do men kući onda sam ja prala suđe a moj dragi je namjesti boravak i usiso. pa smo gledali neki film na dvd-u i u 21h smo izašli s jednim likom i ženskom na kavu. baš je bilo genijalno!cerek super mi je s njim!!!! kisscerekOBOŽAVAM GA!!!!cerekcerekcereksmijeh

07.08.2006. u 14:54 • 22 KomentaraPrint#^

petak, 04.08.2006.

ja, ja, ja i opet ja

ooooo kako egoistično zvuči ovaj naslov ali... sada ću govoriti o sebi! pa onda mislim da je naslov ok za tu temu. evo ovako problem je što negdje između pola 13 pa sve do 17h padnem u depru. cijeli dan mi je ok samo ovo krizno razdoblje. i onda se tako užasno osjećam usamljenom i .... koma. ok ok možda ludim ali onda se osjećam ko Pale sam na svijetu i bude mi dosadno i ne znam što da radim i onda kada prođe tih čarobnih 17h opet je sve ok! ok ja sam čudna biljka!

04.08.2006. u 16:12 • 7 KomentaraPrint#^

srijeda, 02.08.2006.

danas mi se muva dosta stvari po glavi jer... spavala sam duga 4h.... tako sa mi dota ideja doleti na trebnutak u glavu i onda jednostavno nestanu. ali pokušati ću ostati skoncentrirana pa ako mi koja misao sa strane doleti nadam se da se nećete ljutiti.
danas je tako divan dan za ležati u toplom krevetu i ništa neraditi ali ne i za mene. nakon puno 4 h spavanja digle sam se da napravim nešto za doručak mojoj jedinoj ljubavi koja radi od 7:30h a do posla mu treba30 min kada kreće od mene tako sa sam se ja digla u 6:30. i tako on je doručkovao i spakovao se i sve to i otišao na posao. i ja si pomislih kako divno i krasno mir i tišina sada ću leći i odspavati bar do pola9 ali nisam ja te sreće. evo moje bake zvoni mi na vrata u 7:15 i hoće da ju vozim u bill-u. u 7:15!!!!!! i ništa fala bogu što na svijetu ima još takvih koji ranom zorom obilaze trgovine inače bi se osjećala ko debil. i sad vrhunac što me nanervirao moja baka slabije čuje pa joj moram ponavljati nešto 1000 puta ali kada su neki tračevi ili tako nešto to čuje i kada šapćeš!!!! mislim svaka čast starim ljudima i ja ću biti stara ali ja nekužim zašto neki jednostavno ne žele ići u starački dom??? ja kada prećem 55god put putujem u anđelak(ima staračkog doma). tamo je super! svako poslije podne imaju neku zanimaciju. ponedeljkom kartaju utorkom šah srijedom bingo četvtkom vezu, štrikaju i rde goblene, ptkom riješavaju križaljke a suboto, imaju ples. svi se lijepo srede i plešu vlacer... dvokorak i tako. svaki drugu subotu im dolazi živa muzika i ono.... ti starci se bolje provode nego ja. nedjeljom tj. svaku drugu nedjelju idu negdje na izlet ili piknik ili tako nešto. oni tamo uživaju a djeca i unuci ih mogu posjetiti kada got hoće i nikom nitko ne smeta. tamo su medicinske sestre i doktori kuharice, spremečice. šofer jer imaju svoj kombi. dosta često im se organiziraju neke izložbe ili radionice evo sad ovaj tjedan su imali slikarsku radionicu... i tko nebi poželio u takav starački???? ja bi odmah!!! samo MOJA BAKA ona je tu da mene pajsa i meni dosađuje. zato smo ja i moj dragi odlučili kada ostarimo i ne budemo se više mogli brinuti za sebe-ma ustvari i prije. lijepo si uplatim sobu u domu i kao na duuugom medenom jesecu samo bez sexa. zamislite čak imaju i vlastiti park za šetanje i vrtić i vočnjak!!!

02.08.2006. u 12:57 • 4 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< kolovoz, 2006  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

Dečki... hvalite ih, kudite, iskorištavajte, pomažite im. radite što hoćete s njema ali ne možete bez njih





INAČE DRAGE CURE OVAJ BLOG USTVARI POSTOJI SAMO ZATO DA BI SE ZBLIŽILE I POMAGALE JEDNA DRUGOJ.... MISLIM DA JE KRAJNJE VRIJEME DA POČNEMO BITI PRIJATELJICE I PRESTANEMO BITI NEPRIJATELJICE JER TIME SAMO ZAKOPAVAMO JEDNA DRUGU U JOŠ VEĆE BLATO A TIME I SAME SEBE....




moja abeceda....
A= auti, obožavam aute obožavam vožnju
B= banane, moje najdraže voće
C= cviječe, obožavam sve vrste sviječa iako su mi ruže najdraže
D= djeteljina, nikad u životu nisam najšla djetelinu s četiri lista
E= Egipat, zemlja koju bi htjela posjetiti
H= hrana, obožavam rezne pikantne stvari
I= izlasci
J= ja, koliko got bilo glupo ali volim sebe
K= kolači, volim peći kolače, kopno volim biti na zemlji ne volim otoke
L= lova, toga nikad nemam
M= mačke, životinje koje obožavam iza pasa, more
N= nered, mojim životom i mojojm sobom konstantno vlada nered pa... da ga nema ne znam kako bi živjela
O= obitelj. volim svoju obitelj iako smo nebrojeno mnogo puta bili posvađani
P= prijatelji, kakvi got bili dobro ih je imati, psi. putovanja
R= rad, to je definitivno nešto bez čega mogu
S= sreća, sunce
Š= šetnja parkom, obožavam naš gradski park
T= tišina, nekad mi je jako fali
V= vatra... nisam piroman ali obožavam gledati dok vatra gori
Z= zima moje najdraže godišnje doba

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
mrtvenevjeste.blog.hr
Uzash.blog.hr
brokendrems.blog.hr
violence.blog.hr
cruel.blog.hr
bye.blog.hr
dea15.blog.hr
crnasirena.blog.hr
56fe26.blog.hr
amorfia.blog.hr
volimcrnke.blog.hr
blackgirl15.blog.hr
hajduk4ever.blog.hr
loly1.blog.hr
lovegirl1234.blog.hr
metalsotona.blog.hr
streetmasters.blog.hr

O MENI

JA sam jedna ženska koja ima 18 god. i vjerovatno kao i sve ostale ženske širom svijeta zanima me što se to događa u muškoj glavi. Što zapravo misle kada vam npr. kažu da ves vole ili tako... A što je naj bitnije ovdje ču raspravljati i o svim "korisnim savjetima" koje vam daju novine. Biti če mi vrlo drgao ako komentirate ili savjetujete.




crno

sve je crno crno crno
crna noć crni dan

sve je crno crno crno
crni sat

sve je crno crno crno
nigdje ničeg više nema

sve je crno crno crno
samo beskraj oko nas

sve je crno crno crno
ubija nas ta crnina

sve je crno crno crno
crne ruke crni vrat

niček više nema samo beskraj oko nas
sve je crno crno crno

Ako drage curke želite uhvatiti tipa držite se mojih savijeta i ... garantirano u 14 dana je vaš.
Dajem samo provjerene recepte koji su 97% djelotvorni.






ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO!
UOSTALOM KO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO??

ZATO ŽIVI KAO DA TI JE SVAKI DAN POSLIJESNJI
I JEDNOM ĆEŠ BITI U PRAVU!!!