Bus Plus :: POČETNA - Susretit će se u sredini

srijeda , 26.12.2018.










Click here: Bus Plus :: POČETNA






SC Košutnjak 23, 53 18. A stari ljudi jedni sa stapom drugi zbunjeni neki i uplaseni od njegove vike cute.. Pod kojim uslovima je Apeks dobio kredit i ko je i kakve garancije dao bankama da će im novac sa kamatom biti vraćen, ostaće verovatno tajna.



Bus Plus :: POČETNA

Pomoću kalkulatora popusta možete da izračunate procenat popusta koje ostvaruje pravno lice u odnosu na broj zaposlenih kojima uplaćuje elektronsku dopunu. Valjda u ovom gradu menadžera svih fela,. Poslovnica se nalazi u ul.



Bus Plus :: POČETNA

- Važno saopštenjeBusPlus dopune za avgustDopuna personalizovanih BusPlus kartica za avgust 2016. Dakle, kada se kartica prisloni uz čitač koji emituje elektromagnetni talas frkvencije 13,56 MHz u primopredajnoj anteni se indukuje elektromotorna sila.



Bus Plus :: POČETNA

On je napomenuo da nakon parkiranja vozači mogu da nastave put i da do centra grada dođu javnim prevozom. Da bi koristili ovaj sistem, vlasnici svoja vozila moraju registrovati u korisničim servisima u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7. Ovo će biti velika pomoć za građane iz ovog dela grada koji više ne moraju da prilaze svojim vozilima samom centru i traže parking, jer se u centru parking mesto traži od 30 do 40 minuta — objasnio je Vesić i dodao da se od danas vozačima dele flajeri sa informacijama i da će probni period trajati do 16. Sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović rekao je da parkiralište ima 292 mesta i da je obuhvaćeno plavom zonom parkiranja. Ovo je naš pokušaj da javni prevoz postane pristupačniji, te da vozači svoje automobile koriste do šireg centra, a da u sam centar grada ulaze vozilima javnog gradskog prevoza. Tako će biti manje gužve i smanjiće se broj zahteva za parkiranje u centru. Uz ovaj parking nalazi se i novi terminus, gde saobraćaju linije 27E i 35, a ovde prolazi i nekoliko tramvajskih linija. Izgradnjom tog terminusa otvoriće se potpuno nova perspektiva u razvoju sistema javnog prevoza — naglasio je Rafailović. Prema njegovim rečima, terminus u Ulici Vladimira Popovića namenski je postavljen uz parking i trenutno je jedini koji je obuhvaćen ovakvom vrstom usluge, ali kako je dodao, u planu je još terminusa kako bi se podigao nivo pristupačnosti sistemu gradske železnice. Direktor Parking servisa Andrija Čupković rekao je da će probni period sistema važiti narednih nedelju dana, do srede, 16. Naši kontrolori će taj period iskoristiti da vozače putem flajera obaveštavaju da ovde mogu besplatno da parkiraju svoje automobile ukoliko koriste gradski prevoz. Cilj nam je da stimulišemo sve građane da do centra grada koriste gradski prevoz. Svi vozači koji žele da koriste uslugu Parkiraj i vozi se, uz Busplus karticu, treba da se registruju u nekom od korisničkih servisa Parking servisa. Procedura je veoma jednostavna, i završava se za samo nekoliko minuta. Vlasnik vozila treba da ponese na uvid ličnu kartu, saobraćajnu dozvolu i validiranu busplus karticu na osnovu kojih se njegova registracija ubacuje u sistem pretplate za parkiralište u ulici Vladimira Popovića. Od tog trenutka može da parkira besplatno na ovom parkingu, a naš softver koji koriste kontrolori prepoznaje ga kao povlašćenog pretplatnika, rekao je Čupković.



BAHATI BUS PLUS / PRETUCEN MLADIC BEZ SVESTI / 02.APRIL 2018 NOVO
72>@: 5>$ 8=:: >1@> AC A5 A5B8;8 40 A:8=C ?@A;C:5, A04 A5 =5 :0X5< HB> A0< :C?8> <0@:8FC! One će biti moderne, veoma pregledne i lako razumljive. Zona 3 zelena obuhvatiće Barajevo, deo Grocke, Obrenovac i Sopot. Mediji su u više navrata pisali o tome da je kontrolorima rečeno da treba da pređu u Apeks, ali uprkos mogućnosti da ostanu bez posla kada Apeks preuzme kontrolu naplate na konkurse ovog preduzeća raspisivane tokom prošle godine skoro da se niko od radnika GSP-a nije javio. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na Vašem uređaju, ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Naši kontrolori će taj period iskoristiti da vozače putem flajera obaveštavaju da ovde mogu besplatno da parkiraju svoje automobile ukoliko koriste gradski prevoz. Valjda u ovom gradu menadžera svih fela,.

[Zene u halterima slike|Pricaonica broj telefona bih|Zarada putem interneta forum]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.