Erogeni genij s Venere

utorak, 17.01.2006.

Golica me..

       Evo je, najaktualnije teme u području sexualne privlačnosti..
       "Što je muškarac bez brkova?" pitanje je koje se već tjednima provlači kroz usta najrazličitijih ljudi. Brkovi izazivaju nostalgiju kod baka kojima je to bio simbol muževnosti , zrelosti i profinjenosti. Kažu da su se volile ljubit s brkatim muškarcima jer su ih simpatično škakljali.

       Moram priznati da su i meni brkovi zagolicali maštu.. To je nešto što još nisam probala, a to me uvijek strašno privlači – neistraženo područje, nešto novo, divlje..

       Trodnevna bradica mi je na nekim dečkima strašno sexy, ali kad se planiram dugometražno ljubit s njima više volim da je njegova brada gatka nego da moja bude kasnije crvena.
A ljubit se s brčićima..hmm..ili mmm..ne znam. Ne s brčinama kojima bi se mogao zaposlit u male zelene da mete parkove, nego hoću onu eleganciju..precizno zaobljenu iznad usice.
Jeste vidjeli Luku u najjeftinijem spotu u Hrvatskoj? Meni trebaš ti.. Izgleda kao iz porodice raskalašastih grofova koji piju viski s razmrvljenim ledom i karta, u trenutku kad drži skalu u boji kroz dim duhana ti dobaci takav jebozovan pogled da te baci na bijelo medvjeđe krzno raširenih nogu i onda.. onda i dalje karta, đubre jedno gluho, ne čuje da tvoja Vaginella viče "uđi, uđi.." dok ti patiš, čezneš za dodirom i utapaš se u toj strastvenoj mržnji, čekaš da.. Jesam skrenila s teme? Opsa..

       Nije da volim brkove. Nije ni da ih ne volim. Jednostavno želim svašta u životu isprobati. Golica me to, ne znate kako.. Baš mi daju inspiraciju, stvaraju fantastične cmoke u glavi.. Još kad sam čula onog lika s krznenim brkovima i z Let3-a "Žene vole kad ih ližemo s brkovima. I mi to volimo jer se na njih uhvati onaj fini šmek..“...
       
Ajde recite, jel vam ne zadrhti među preponama?

- 01:29 - Komentari (31) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Ja sam otrowna Ivana..