srijeda, 29.04.2009.

Depopulacija


U jeku nastanka još jedne globalne opasnosti u vidu nove vrste gripe, opće histerije u većoj ili manjoj mjeri, bombardiranja medija, pozadinske trke za profitom na uštrb navedenoga i da ne nabrajam dalje, gdje smo svjedoci nesretnih događanja pogotovo u Meksiku, procvao je medijski prostor teroretičara zavjera kad se model gripe proširuje na puno više apekata, kad i mainstream stvara sebi efektivni auditorij.

Ovdje se neću opredjeliti ni na jednu ni na drugu stranu, jer nedavno sam imao priliku napisati što u stvari mislim o teorijama zavjera a što o mainstream medijima. Ostat ću kao i tada tako i sada, neutralan.

No predočio bih jedan zanimljivi video prikaz pa zaključite sami.

- 14:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 01.04.2009.

Opasna cjepiva protiv gripe


Povodom publiciranja priloga o cjepivima na stranici Blog portala, "izvukao" sam iz arhive svojeg bloga prilog o opasnosti cjepiva kojeg sam objavio 2007. godine, a koji se opet može aktualizirati.

Iako sam prije nekih 7 godina osobno bio cjepljen protiv gripe, isto mi nije uopće pomoglo u izlječenju odnosno spriječavanju dobivanja gripe. Zahvaljujući cjepivu doživio sam i neugodne popratne simptome, u stvari još goru gripu nego što sam prije imao. Nakon saznanja o opasnosti cjepiva odlučio sam liječiti gripu prirodnijim i zdravijim putem što se pokazalo i više nego uspješno, jer gripi odoljevam unazad nekoliko godina.

O tome što se krije u cjepivima, kakve su posljedice na zdravlje i ostalom, u video prilozima koji slijede.

1. Kako cjepivo (Mercury) uzrokuje oštečenja moždanih stanica2. Integralni zapis o cjepivima3. Najutjecajniji mainstream medij CNN upozorava na opasan Gardasil.

Pitam se tko je kod nas uopće odobrio ovo opasno cjepivo i prošao bez ikakvih posljedica nakon tragičnog događaja (ili se ipak već prozvalo i bude na odgovornost?).
Razmislite o budućem eventualnom cjepljenju.

- 09:41 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>