četvrtak, 05.02.2009.

NLO: stvarnost ili projekcija


Sve više smo svjedoci izvješća pojedinaca o viđenjima NLO-a i inih fenomena koji euforično kruže medijma, osobito onima sklonima teorijama zavjera, kao i pojedincima zavjeriteljima kako ih od milja zovem.

Iako vjerujem da NLO postoji, sve više vjerujem da je većina onoga što vidimo (odnosno onog što svakodnevno nalazimo u raznim medijima kao posjet izvanzemaljskih bića) ne samo rezultat imaginacije već dijelom i rezultat ovoga što je prikazano na ovome video zapisu.


This is What Project Bluebeam Would Look Like

Prosudite sami. Osobno smatram da većina posjeta, ako ne i svi ne mogu biti vidljivi našem oku, ako govorimo o bićima superiornije tehnologije gdje nismo u stanju biti tome svjedoci. Ovdje je riječ i o našoj razini svijesti koja je vezana za ovaj dimenzionalni prostor, a sklon sam tvrditi da naši posjetitelji vladaju puno visim razinama.

Negdje tijekom 2007. godine na svojem drugom blogu publicirao sam post vezan za tzv. projekt "Blue Beam" iz perspektive teorija zavjera.



Zanimljiva je poveznica upravo sadržaja tog posta s video zapisom koji ste vidjeli na početku ovoga posta. No i ovaj drugi video, dovoljno govori za sebe.

Evo konačno još jednog po meni najboljeg video zapisa s kojim zaokružujem temu za ovaj put, koji isto tako odlično objašnjava ovaj vizualni odnosno holografski fenomen, a koji sadrži i dio o projekcijama NLO-a i problematici gospodina koji je navodno vidio posebno izrađenim teleskopom NLO u orbiti iznad našeg planeta.



Osobno sam iako s malom dozom sumnje i sam povjerovao u sve to što se tumaći od strane teorija zavjera kao i samog gospodina koji je prema nekim snimkama bio konstantno praćen od strane tajnih službi (popularni crni helikopteri), no na koncu sve to rezultira holografskom projekcijom spomenutih fenomena. Svakako preporučam da pogledate. Osobito onima koji svugdje vide NLO.

Smatram da je potonji video najbolja prezentacija, a aspekt ovaj ili onaj, dižem palčeve ovoj vrlo dojmljivoj i vizualno fascinantnoj tehnologiji. Koja je druga svrha toga, ne zamaram se previše, ali ako ništa drugo zabavno je pratiti verziju teorija zavjera i uživati u ovoj vizualnoj šarolikosti.

Da li ću napokon moći pričati s Bogom, e to je već ozbiljan izazov, osobito ako se misli da je stvarnost, a ne projekcija.

Stoga previrem po glavi želje za jednim takvim sustavom, pa da projiciram što god želim u životu.

Tema za razmatranje i podjelu mišljenja.






- 10:36 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>