utorak, 22.04.2008.

Svijet bez raka - VITAMIN B17


Slika

Možete li zamisliti svijet bez ove opake bolesti? Da li postoji lijek ili je to nešto što svakodnevno možemo pronaći u namirnicama?

Ne tako davno, u razgovoru sa jednim dragim prijateljem došao sam do saznanja o ovom jedinstvenom vitaminu koji je na žalost odbačen od strane službene medicine. Radi se o vitaminu B17 koji se još može susresti pod nazivom Laetril ili Amigdalin.

Vitamin B17 još je prije pedeset godina sintetiziran pod nazivom Laetril odnosno Amigdalin od strane biokemičara Ernst T. Krebsa. Sve do sedamdesetih godina prošloga stoljeća dr. Krebs je uz velik broj entuzijasta iste struke, zatim medicine i ostalih područja, nastojao etablirati ovaj jedinstveni lijek na tržite, tvrdeći da je rak u stvari avitaminoza, odnosno poremečaj u metablizmu izazvan nedostatkom jednog vitamina u prehrani. (To me podsjeća na nedostatak vitamina iz B skupine kod bolesti Beri Beri).

Vitamin B17 svakodnevno možemo susresti u pregršt namirnica, a to su prvenstveno koštice i sjemenke plodova: breskve, marelice, šljive, višnje, jabuke, zatim grahorice, proso i drugi izvori.

Detaljnije o namirnicama koje sadrže B17 vitamin pročitajte:
OVDJE

Kako je globalizacija uzela maha, a u interesu velikih farma kartela kao i službene medicine je potreba što većeg stjecanja profita, američka administracija za ishranu i lijekove (FDA) nazvala je ovaj lijek, odnosno vitamin B17 običnom prijevarom i zabranila njegovo plasiranje na tržište te svako saznanje o njegovim pozitivnim učincima.

No pojava Interneta opet je popularizirala ovu temu i zahvaljujući tome omogućeno je da se prenese istina o djelotvornosti ove supstance. Valja napomenuti da je ljudima koji su radili na promicanju vrijednosti vitamina B17 kao i samom dr. Krebsu na prvom mjestu bila etika i borba za zdravlje čovječanstva, a ne profit.

Jedan od najznačajnijih autora koji promiče ova saznanja je svakako Edward Griffin koji je autor dviju knjiga o vitaminu B17: "Politika u liječenju raka" i "Svijet bez raka". Prema potonjoj je i snimljen film koji vam ovom prilikom prilažem, i koji predstavlja dragocjeni dokument u saznanju o ovom jedinstvenom lijeku protiv raka.

Knjigu "Svijet bez raka" (A world without cancer) možete downloadati i putem nekog od torrent klijenata.

Kraći dio filma:



I cijeli film koji je nadasve vrijedan da ga se pogleda u cjelosti.



Link na odličan izvor o liječenju vitaminom B17:
http://www.laetrile.com.au/default.asp

Link na članak o vitaminu B17 na galaksija portalu (sa kojeg sam manjim dijelom koristio dio teksta)
http://www.galaksija.com/planeta/vitamin_B17.htm

Bitno je što više ukazivati na ovakve izvore, osobito među onima koji se oslanjaju isključivo na sugestije službene medicine.

- 09:13 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>