Oglasi za masazu tuzla - Stvarne djevojke

srijeda , 09.01.2019.

sto za masazu










Click here: Oglasi za masazu tuzla






MASAZA CUPPING TERAPIJA- VAKUUM TERAPIJA Kineski termin — cupping terapija, Arapski termin — suha hidžama je detoksikacijski terapijski tretman vacuum metodom, kojim se ublažavaju bolovi, poboljšava rad unutrašnjih organa, pročišćava krv i dolazi do limfne drenaže kojom postižemo detoksikacijski efekt terapije. Internet oglašavanje je neuređen prostor, i samim time sav teret, odnosno moguću štetu od oglašavanja snose lica koja postavljaju oglase, i lica koja se na njih javljaju. Hidžama ili cuping terapija, je u svijetu a sve više i kod nas, vrlo cijenjen i tražen tretman o kojem je toliko toga rečeno a da su njene blagodati još uvijek ostale neiscrpne! Želite li se opustiti nakon napornog dana, posle treninga, ili Vas jednostavno muči bol u mišićima, masaža je idealno rešenje za Vas.



oglasi za masazu tuzla

Iz ponude izdvajamo: Oakworks Antigua Ergonomski Spa sto sa hidrauličnim podešavanjem visine i pada. Detaljnije o svim nasim kursevima na info 0638075538. Sto nudi dovoljno prostora čak i za tretmane u manjim sobama. Bez sivenja ne moze ovako lepo izgledati.



oglasi za masazu tuzla

Stolovi za masažu - Pogledajte i sami izgled čoskova da nije previjano samo i tako tapacirano pa da ruzno izgleda. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore.



oglasi za masazu tuzla

Oklagije za maderpterapiju Napravljene od parene bukve Prelakirane 2 puta kako bi zadržale visok sjaj tokom dužeg vremena Drške od inoksa te vam neće zarđati NISU fiksne, okrecu se. CENA ZA OSNOVNI SET oklagija pod brojevima 1, 2,3,4 je 10 000 CENA za set od 5 oklagija pod brojevima 1,2,3,4,5 je 12 500. Fizio centar Dunavski iz Novog Sada vrsi edukacije buducih maderoterapeuta kao i prodaju oklagija. Edukacije vrse strukovni fizioterapeuti na teritoriji Srbije i Hrvatske ili u nasim prostorijama u Novom Sadu. Zasto su nase oklagije najfunkcionalnije? Zato sto ih nisu projektovali stolari ili priuceni jutjub maseri, vec je svaki ugao na njima nastao kao produkt sestogodisnjeg madero iskustva u nasem fizio centru zeleci da nama olaksamo posao i dobijemo jos bolje rezultate kod nasih klijentkinja. Vodite racuna kakve oklagije kupujete, jer ce vam neki nestrucni jutjub maseri kojima je licni interes na prvom mestu , ponuditi prelepe oklagije koje imaju minimalnu funkciju kod skidanja celulita. Tako samo stetite svom salonu. Imamo puno polaznica na kursevima koje su bile prevarene jer su im uvalili oklagije koje nicemu ne sluze ali prelepo izgledaju. Iza nas stoji 7 godina medicinskog komplet set oklagija u kutijama tri oklagije plus paleta. Svi kursevi su individualni i koncipirani su tako da ih uspesno mogu zavrsiti i polaznice koje nemaju prethodnog isksutva. Takodje kod nas mozete kupiti i oklagije. Detaljnije o svim nasim kursevima na www. Pored Novog Sada i Srbije, kurseve drzimo u Hrvatskoj i Bosni. Svi oglasi korisnika fiziodunavski 2 Fizio centar DUNAVSKI iz Novog Sada vrsi obuke polaznika za maderoterapiju. Svi kursevi su individualni i koncipirani su tako da ih uspesno mogu zavrsiti i polaznice koje nemaju prethodnog isksutva. Takodje kod nas mozete kupiti i oklagije. Detaljnije o svim nasim kursevima na info 0638075538. Pored Novog Sada i Srbije, kurseve drzimo u Hrvatskoj i Bosni. Prijavi oglas Odštampaj Broj prikaza: 39 Objavljen: 13.



MADEROTERAPIA / WoodSculpting
Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema. Iako se trudimo da podaci na sajtu budu validni, za njihovu eventualno nepravilnost ne odgovaramo, niti možemo snositi bilo kakvu odgovornost. Tako samo stetite svom salonu. Takodje kod nas mozete kupiti i oklagije. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore. Svi kursevi su individualni i koncipirani su tako da ih uspesno mogu zavrsiti i polaznice koje nemaju prethodnog isksutva. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase.

[Zene za druzenje slavonski brod|Posao u crnoj gori gradjevina|Oglasi za posao dijaspora nemacka]






Oznake: STO, za, masazu!!!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.