Provokativne poruke - Susretit će se u sredini

nedjelja , 13.01.2019.

BUNT KROZ VANDALIZAM Misteriozni Beograđanin nazive ulica i tako šalje veoma PROVOKATIVNE PORUKE










Click here: Provokativne poruke






Opisujem uspon do baznog logora Mt Everesta, gdje sam susreo i naše hrabre penjačice. Istina je da sam doživeo neprijatnost sa jednom obožavateljkom. Reakcija zagarantirana, i tu istu večer ćete najvjerojatnije to isto raditi još jednom.



provokativne poruke

Čime da te razveselim večeras? Isto tako znamo da obožavaju da znaju da ih njihova devojka posmatra. Siguran sam u kvalitetu Himalaje i jedino mi je bilo važno da čitatelji čuju za nju.



provokativne poruke

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke! - Samo za tvoje oči Muškarci su po prirodi posesivni.



provokativne poruke

Sigurno ste već savladali umetnost seksi dopisivanja, ali ovih sedam će vas sigurno oduševiti. Evo u kojim situacijama treba da ih šaljete. Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan. Pošaljite mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu raspaliti maštu toliko da neće moći da dočeka vreme vašeg susreta. Isto tako znamo da obožavaju da znaju da ih njihova devojka posmatra. Čak i ako se nije pokazao na terenu, vaš je posao da mu date do znanja da ga jako želite i da vam je u svim izdanjima jednostavno najbolji! Čime da te razveselim večeras? Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret. Je li to jasno? Na ovaj način je siguran da je njegova devojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu. Želiš li da osušiš moje golo, mokro telo? Nemojte se iznenaditi ako vam stvarno pokuca na vrata!



Na kafi sa autorom - Dr Nele Karajlić
Koreni ruske civilizacije Jedno je sigurno: ko god je odgledao film oca Tihona ne može da prenebregne jasnu paralelu sa Rusijom postsovjetskog doba. Stvarno perverzno — Stvarno perverzno, prokomentirao je jedan mlađi Splićanin Pauletićevu reklamu. Svaki propagandni medij ima svoje specifične prednosti i nedostatke. U svakoj poruci skinite po jedan dio odjeće, započnite sa gornjim dijelovima, pa donje rublje, i na kraju gaćice… Ako se i on uključt, tim bolje! Čak i ako se nije pokazao na terenu, vaš je posao da mu date do znanja da ga jako želite i da vam je u svim izdanjima jednostavno najbolji! Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao poruka internatice crnaperla : « You make me horny... Gledaoci, ali i sami zadrugari s nestrpljenjem su iščekivali da vide kako će proteći Šakov susret sa zadrugarkom Minom Vrbaški, koja je ranije izazvala neviđeni skandal kada je pevača optužila da joj je slao provokativne poruke i snimke, što je posle demantovala i priznala da je sve izmislila.

[Zarada na internetu 2017|Svingerski klubovi u hrvatskoj|Gole slike cece]






Oznake: Ovih, 7, poruka, svaki, muškarac, eli, da, dobiješ, od, devojke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.