četvrtak, 05.04.2007.

seks

opis slikene znam dal bi se moglo reci nesto vezano za seks a da vec nije receno. sex je dio svega. evo sto sam nasla o seksu:''U najuzem smislu rijeci seks je spolni odnos, dakle odnos na fizickoj razini (vagina-penis) u kojem dolazi do oplodnje, tj.zaceca.u spolne odnose se stupa zbog stvaranja potomstva i ugode, kad nema namjere zaceca.U centru svakog ljudskog ponasanja je seksualna energija ili nagon.''
ne znam, ali nekako ja ne bi mogla uc u jedan takav odnos s osobom koju ne volim, ili u nju nemam povjerenja. mislim da je povjerenje bitno za svaki ljudski odnos pogotovo seksualni, jer se covjek tako lakse prepusta, lakse dolazi do zadovoljstva. no, sex se ne povezuje uvijek s ljubavlju. obicno ga se razgranicava od ljubavi.na sex se gleda kao na nagon, strast, cista tehnika, bez ukljucenja osjecaja. nesto kao...Love is a name, sex is game, forget the name and play game.vodjenje ljubavi bi dakle bio seks sa osjecajima,gdje to nije tek puka tjelesna tehnika i tjelesno spajanje, nego i duhovno spajanje.

nekako mislim da za kvalitetan odnos pa tako i seksualni treba puno truda i ucenja. tako da stvarno upoznamo tu osobu pa tako i njene potrebe,ono sto ce ju uciniti sretnom.
isto tak, mislim da se sex jako puno i zloupotrebljava. pogotovo ako nema ljubavi, tu cak moze doc i do nasilja. zloupotrebe se vide i na raznim iskoristavanjima vezano za sex, kao sto su prostitucija, pa cak i trgovanje ljudima. tu dolazi i do raznih prisila i prevara kako bi se namamilo ljude uglavnom zene da rade nesto protiv svoje volje. oko seksa i strasti vrti se i veliki biznis. pocevsi od sexy odjece, seksualnih pomagala,prezervativa,filmova, tu ne mislim samo na erotske nego na sve jer gotovo u svakom filmu se pojavljuje element romantike, ljubavi,sexa.a da ne govorim da sam izgled neke recimo sexy zene, manekenke, pjevacice glumice, privlaci paznju tako da sama njena pojava vec asocira na nesto vezano za sex i samim time privlaci paznju.to se onda koristi u reklamiranju najrazlicitijih proizvoda.i meni je isto super vidjet neku zgodnu curu ili decka, al to kak se taj sex iskoristava, kaj oni rade od tih nekih cura, to je strasno. al kad malo bolje razmislim puno njih su si to same dozvolile.ko voli nek izvoli.pa onda tu su i najrazlicitije perverzije, sex s ovim, sex s onim, ovakva poza onakva poza, jest da bi si pol toga polomio dok ne izvedes te poze, al ocito ljudi vole jako puno mastat. moram priznat da je i meni bilo kul gledat sve one poze u kamasutri :) bas se pitam dal bi to sve mogla izvest ...lol. hm...ko zna repeticio est mater studiorum :)...pa onda homoseksualnost, to je danas postala covjece kao neka organizacija. da ne govorim o spolnim bolestima.e sad, ja uvijek kazem budi kaj god hoces i radi kaj hoces, vodi spolne odnose kak god hoces i s kim hoces dok god je to tvoja odluka i dok god svojim ponasanjem ne ugrozavas druge.



00:25 | Komentari (1) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.