mudre_izreke_starih_slavena
Beat your worry on the joy! = Pusti brigu na veselje!


vic(maher) dana
Zašto kokoš nema cice?
Zato što pijevac nema ruke!

Šta je to: - Četvorica u jednoj sobi, a samo jedan radi?
Tri službenika državne firme i ventilator.

Pitao Cigo Cigu, dal' ima 100 maraka?, a ovaj mu odgovara: - Nemam brate, a i da imam, odakle mi?
KuTaK za SP(B)OLni trenutak
NAZIVI ZA ANALNI SEX
Guranje u podrum? Zašto?
Zato što je kao u podrumu, smrdi,
vlažno, zmazano, al ulaziš.

Grozno, više nećemo pisat takve prostote, brrr...

pizzagrill®

plaćeni mali oglasi
       

17.02.2006., petak

Posljednji vapaj

Daj stavrno koji k..., pa oćemo pisat šta il ne?
Ekipa neka se skupila, sastali se svi sisački blogeri, sad tamo trkeljaju na sisak.info, valjda neznaju više kak da se pokažu u svijetu. Možda ih primjeti netko iz Holivuda, surfajući netom, pa iz prejake galerije slika izvuče neku muficu gdje pije produženu sa šlagom u društvu prijateljice tipa pornoglumice Veljače, pa ju pozove da za 100$ i jedno pušenje bude u reklami za MkDonalds! Gle ona ekipa s kravatama, a dam se kladit da ju nijedan nije sam svezo. Ma ak su oni sretni i ja sam! Žao mi je samo što nisam bio na tekmi kad su na ledu pretukli suca. Aj ti reci, koji su to bolesnici. Kak i nebi bili, kad im je i ono malo moždanih stanica izgrizo naš planetarno popularni parfem „INA“. Pa nije ni čudo da labudovi crkavaju. Sad je još i kravlje ludilo došlo. Stvarno veli jedan tip na njuzima, još su nam samo svinje ostale, koje možemo kuhati, peći, dimiti i sušiti. Živio špek i kobaje! Ja si mislim da to nije sabotaža nakon svih ovih naglih promjena vlasti šta su se u zadnje vrijeme kod nas desile, jer čisto sumnjam da bi se Alkaida bavila s nama jadnicima na Balkanu. U uniju ionako skoro nećemo, onih par Slovenaca nas j... u mozak, na istok nejdemo..., pa kome onda smetamo?! Sve je to došlo iznutra. Okolo psi grizu ljude, šišaju djecu u školi, svi mrze doktore i bolnice, Janica nije kupila zelje kao što su prepametni mediji rekli, Ivica se plače kad osvoji srebro, Dinamo i Hajduk i dalje po starom kretenizmu, a Ljubo i Ančić u svom teniskom svijetu (jedino njima veliko bravo) i Blanki. E a ovi misle skidat ogradu na stadionu, pa jesu oni normalni! Sad će se nać neki Jimmy Jump i trčat gol po igralištu, da bi drugi dan bilo na naslovnici dnevnog tiska. E pa to bi možda i moglo napunit stadione i povečat tiražu na kioscima. Cool! Sve je to došlo iznutra :)
Valentinovo! Nemam ništa za izjavit bez svog odvjetnika. A dobro kupio sam i ja curi nešto, a nije ruža. A i ona je meni kupila nešto, a nisu crvene bokserice.
Eto, šta da više kažem? Šutio sam dosta, a sad sam reko još i više.

- 09:34 - Replika na glupost (0) - Crno na bijelo - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

GiGi-jev kutak
Tijekom utrke 3 000 metara sa zaprekama kenijci preskoče 28 suhih i 7 vodenih zapreka. Visina zapreke za muške je 0.914 m, u bazenčić sa vodenom zaprekom stane 367 litara kiše, aj ti reci.


Predsjednik NK „Lokomotiva“ Moskva svoj broj telefona daje ljudima tako što ih zapisuje na novčanice od 100 $, jer ima pune đepove para!

(reuters my ass)