nedjelja, 23.04.2006.

MPŽDA MOŽDA.......

Overflow svira uz Debelog precjednika 13.5. u Zagrebu.Htjedoh iči ali mi Mario kaže da če biti na KAOSU.
Pa svu koji niste zauzeti 27.5. cjeli dan DOĐITE U KUTINU NA XI. ORGANIZIRANI KAOS JER ČE BITI LIDNICA TOTALNA.Još ču vas obavijestiti o cijeni i o grupama koje če nastupiti.
Ubiti sam htjela još reći da su neki likovi Amerikancu osnovali novi smjer u punku.Zovu se čistunci.Nevole drogu,alkohol,narkotike....Imali su koncert i izrešetali su nekog klinca zato šta je zapalio cigaretu.
Mislim to je totalno jebena američka glupost.Ti likovi su osnovali taj smjer samo da bi postali popularni ali nitko neče moči srezati u korijenu SEX PISTOLSE I PANK KOJI POTJEČE IZ VELIKE BRITANIJE.Ti likovi su gamad i totalno mi idu na jeben kurac.Amerikanci su baš prokomercijalizirali ono nešta šta se zove punk.I vidim nove generacije nemaju pojma šta je dobro za uho.Jebe mu mater svi su počeli slušati komercijaleštinu.Nitko više nema muda oblačiti se kao pravi punker i nositi punkersku irokezu.
Totalno sam sad ljuta na ovaj svijet.Jako malo ljudi sad više sluša stari punk.Štoviše nemaju pojma koje se grupe sakrivaju iza tog velikog naslova.
jer PUNK NIJE PITANJE,PUNK JE ODGOVOR

13:26 | Komentari (2) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.