četvrtak, 15.03.2007.

Malo zanimljive crne kronike

Danas sam super volje, bas je lijepi suncani prekrasni dan vani (a ja moram raditi, ali nema veze i dalje je lijepi suncani prekrasni dan) tako da danas necu ispucavati svoje negativne emocije na blogu. Umjesto toga evo par zanimljivih pricica da se malo nasmijemo (iako i nisu bas za smijanje, ali volim crni humor, pogotovo kad je istinit).

Pricica prva.
Bio jednom jedan svercer u Crnoj Gori i bio je bogat i htio je imati nesto sto nitko nema. Htio je tigra. Pravog odraslog velikog tigra. Ali zaboravio je jednu stvar a to je da tigrovi imaju zube, velike zube, ostre velike zube. Sve u svemu kupio je tigra negdje i htio ga odvesti doma ali carinici su ga skuzili i posto je tigar ipak zasticena vrsta ne moze se bas samo tako svercati i drzava je pokrenula kriminalisticki postupak i sve sto uz to ide, ali covjek je ipak bio bogat i utjecajan pa su mu vratili tigrove (razlog: Drzava nema zooloski vrt i nema gdje drzati tigrove pa su vraceni vlasniku na cuvanje). Ali tigrovi nisu bas mice mace i cim im se pruzila prilika zgrabili su prvog covjeka koji im se priblizio, svercerova mama je isla nahraniti tigrove i tigar je umjesto hrane zgrabio nju za ruku i odgrizao je. Zena je prezivjela, jedva. Pouka: Nemojte se igrati sa tigrovima, opasni su. Nemojte ih dragati, maziti, bacati im frizbi ni bilo sto slicno. Da mi je samo znati odakle ljudima takve ideje, ako hoce kucnog ljubimca nek si uzme psa, sto ce nekome tigar? Ali morate priznati da ima neke ironije u tome da platite skupo svog ljubimca, ulozite brdo energije i novaca da premostite sve probleme vezane uz transport (tigrovi su iz Sibira ne iz Crne gore), zakone (nije lako izigrati zakon, sigurno je trebalo puno ljudi potplatiti za ti), nabavku (ne mozete kupiti tigra u svakom ducanu sa kucnim ljubimcima) i ne znam sto sve ne samo zato da vam na kraju odgrize ruku :)

Pricica druga.
Zena pere zube i slucajno se oklizne i padne. Nekako se dogodi da proguta cetkci za zube (kakve su sanse za ovo?). Zena hoce pozvati hitnu ali ne moze pricati, cetkica joj je ipak u grlu, nije ni cudo da ne moze pricati. Zena odluci sama otici na hitnu, uzima rezervnu cetkicu za zube, sjeda u auto i vozi u hitnu. Doktorima pomocu mimike pantomime i rezervne cetkice (koju se sjetila ponijeti od doma da moze pokazati sto je bilo) govori doktorima sto je muci. Primjetite kako se ova zena ponasa, onako kako bi se trebao ponasati svatko u kriznoj situaciji, mirno i bez panike, dobro razmisliti o svemu sto vam treba, dobro se sjetila uzeti rezervnu cetkicu, nije jurila 200 na sat u autu nego se normalno odvezla sve kako treba. Ali pobogu zeno upotrijebi mozak, sto ce ti mimika i pantomima i rezervna cetkica za zube koju si tako pedantno ponijela?? Zasto nisi jednostavno napisala na papiru sto ti se dogodilo kad vec ne mozes pricati, dodji u hitnu uzmi olovku i papir i napisi "Prala sam zube i cetkica mi je zapela u grlu, pomozite mi" (ovo zadnje ni ne treba pisati, ali nikad se ne zna, nek se nadje), ali mozda je zena bas isla na tecaj pantomime pa je pokusala primjeniti svoje novosteceno znanje ili je jednostavno plavusa tko bi ga znao.

I za kraj jos jedna crtica o danasnjoj tehnologiji. Buducnost ogledala. Ima ovo velike prednosti kao recimo ne mozete ga razbiti i zaraditi 7 godina nesrece :)

- 12:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

-->