Pi.

27.05.2007., nedjelja

Repetitium est Rater studiorum (Ponavljanje je Rajka učenja)

Haj Rajka. wave

Ispričavamo se svima zbog takvog kašnjenja pisanja posta. Ali sada smo tu i Rajka je prisutna s nama pa nećete biti zakinuti informacijama u zemlji i svijetu Rajke.

Naime nismo mogli napisat post iz razloga što nismo mogli posjetiti naše blago. Njene stidne dlačetine su uzele maha. Tako su narasle da nismo mogli ući u svetu prostoriju. Kako su njene dlake dobile masu tako su i privukle stanovite parazite. Ustanovljeno je da se u Rajkinoj epidermi nalazi virus H5N1 (?!!?!) te se Rajka počela glasat ko kokoš. Nismo mogli da ne čujemo njen vapaj te je naša hrabra brijačica krenula u misiju suzbijanja Rajkinih produkta kože.
Luče je u svojoj alatnoj baumaxovoj vrećki nosila 2 vrtne škare za živicu XXL veličine, srp u slučaju da škare zahrđaju, čekić ako nebu mogla izvaditi ili škare ili srp, bušilicu sa velikim tipfelerima da si dlake zavitla ko s viklerima za kosu te sustav za navigaciju kompas. Na sebi je imala ljubičasto crnu kacigu sa lampom gore, špecijalno odijelo ili skafander. Htjela je uzeti i gas masku al mislim da situacija i nije toliko kritična, jel.
Uza sve to morala je još trpjeti Rajkina glasanja koja su zvučala kao kokoš koja ima u sebi demona. Bojali smo se da još i jaja ne počne lijegati. U tom slučaju bi ovaj blog morali promijeniti u pile.blog.hr...

Moram napomenuti da je naša brijačica vrhunski odradila svoj posao te se Rajka vraća polako u normalu. Kada smo upitali Rajku kako se osjeća nakon svega što je bilo, ona je spremno odgovorila:

Napolje.

Važna životna lekcija je naučena. Vruće vrijeme utječe na Rajkinu pišicu te se moramo o njoj intenzivnije brinuti.

Pozdrav, haj Rajka do slijedećih epizoda wave

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.