Pink hummingbird

srijeda, 12.10.2005.

Još jedan dan

Kao što i naslov odaje, danas je bio jedan sasvim običan dan. Škola, DSD, web grupa... Ove godine se osjećam stvarno čudno, jer stalno iščekujem petak, a to nikad prije nisam radila. Dakako, ovaj petak se bitno razlikuje od svih ostalih zbog izleta na koji idemo. Mislim da će to bit najbolji izlet do sad, tj. ako ga neslaganje određenih suputnika ne pokvari. Mislim da bi svima bilo najbolje kad bi bar dva dana zaboravili na sve svađe i uvrede. Mislim, ne forsam ja sklad i idilu, samo kažem da se klonite jedni drugih. Ak hoćete, nemorate se podnosit do kraja života, ali nemojte da ostali zbog toga ispaštaju. Ma uostalom, bit će nam tak zanimljivo da se nećete toga ni sjetit.
Neki dan sam bila dobra dva sata u potrazi za lijepim fotkama kolibrića, tako da sad imam višemjesečnu zalihu dotičnih materijala.
Danas sam otkrila da na stranici "Laku noć, Hrvatska" ima stvarno dobrih sadržaja i toplo vam preporučam da malo škicnete.
Sutra će bit gužva u Zagrebu zbog summita. Znate što sam primjetila? Otkad su započeli pregovori za EU, kad god se na "Dnevniku" spominje nešto o politici, kažu da se to i to dogodilo prvi put od početka pregovora. Samo bi još falilo da kažu da je Sanader prvi put imao crveni kravatu i zapitaju se kako će se to odraziti na dotične pregovore. Slažem se s naslovnicom Ferral Tribune-a na kojoj je umanjeni Sanader s rukama podignutima pobjedonosno u zrak, a iznad piše: "Kud svi Turci, tud i mali Mujo!".

Uz tu opasku vas pozdravljam i svima koji idu u Italiju želim da se lijepo provedu!
Pusa!

- 20:49 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Nemam baš puno za reći, ali ovo je blog jedne atipične djevojke koja ima drukčiji pogled na svijet od većine ljudi. Eto, to je to.