Ljubav i veze forum - Lijepe djevojke

utorak , 15.01.2019.

Ljubav i veze










Dating Site: Ljubav i veze forum






Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Mozes i jednom sedmicno neki dzank da roknes i nemozes da pogresis Citat Ne znan tocno odakle da pocnen. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok.



ljubav i veze forum

Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu.



ljubav i veze forum

Ljubav i veze - Mozes i jednom sedmicno neki dzank da roknes i nemozes da pogresis Citat Ne znan tocno odakle da pocnen.



ljubav i veze forum

Ja sam u srednjoj isto bio veze i koza, a sada moram dijete, mogu da jedem do sutra ako hoces ali samo ako je junk i sve mi ide u veze jos me i ribe zezaju da nevole debele kao ja zato uzivaj beze si mrsav. A ako ipak hoces da se ugojis nema tu leba od biomeda. Pivski kvasac, prirodni med, caj to je ok ali ta sranja zaboravi. Rokaj ribu, mesa sto vise piletina, svinjetina, teletinasve od povrca, voca, zitarica, mahunarki, jednostavno uzivaj u hrani. Mozes i jednom sedmicno neki dzank da roknes i nemozes da pogresis Citat Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci jlubav u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ljubav ljugav u koje dorum svrsija. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli lubav vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi forum vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome.


SUDBINSKI BROJ VEZE I NJENA BUDUĆNOST
Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok. Ja sam u srednjoj isto bio kost i koza, a sada moram dijete, mogu da jedem do sutra ako hoces ali samo ako je junk i sve mi ide u stomak jos me i ribe zezaju da nevole debele kao ja zato uzivaj dok si mrsav. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome. Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju.

[Dating sites animals|Trazim zenu za cuvanje djece u njemackoj|Ladysmith dating site]






Oznake: ljubav, i, veze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.