pijani mizantrop

04.01.2009., nedjelja

Bolje bačva u ruci nego golub na grani

Loše mi je.
Čak bih rekao da mi je jako puno loše.

jučer sam prvo bio kod davora. on je bio sam doma, starci su mu negdje odjebali na nekoliko dana. a dati njemu praznu kuću je isto što i gorili dati nabijeni revolver. recimo to ovako- ne prestaje piti od jutra do mraka.
nakon što sam došao kod njega, bili smo pijani već oko 2 popodne. ima kod sebe toliko jako puno stvari što su ostale od nove godine, ne znam ko je to sve nakupovao toliko, kakvo je to društvo bilo. ima par gajbi piva, desetak litara vina, i pet-6 boca žestice..
a stan mu je totalno rasturen, posvuda smeće, razbijeno staklo, opušci, boce s pišalinom, razbijene stvari, ma nevjerojatno.
i tako, napili smo se kao suludi, i gledali smo pornografiju, a što bi drugo, ha. i onda sam bio dovoljno glup da onak dam davoru da pristupi mom fejsu, pa je počeo raditi budalaštine. na kraju smo upropastili cijelu tipkovnicu, jer je davore prolio vino po njoj. zatim, kada je vidio da ne radi, uzeo ju je i počeo je razbijati i lupati i vaditi sa vilicom tipke. kasnije nam je služila kao pepeljara, i mogli smo raditi samo s mišem.
razbili smo negdje 3 - 4 čaše na podu, ali se nismo uopće potrudili očistiti to jebeno staklo, tako da smo si izrezali noge i ruke dok smo pijani puzali po tome.
sada ne znam. ugl, jebi ga što sad uglavnom . tako je naše divljanje i suludo ponašanje potrajalo negdje do večeri i naljevali smo u sebe koliko ide. onda sam ja otišao do ane na martin rođendan. ho! a davoru je došla neka cura u stan baš kad sam ja odlazio. vidio joj se užas u očima kada nas je vidjela kako se ponašamo i trgamo stvari i uništavamo kuću i pijemo i muti mi se i crni pred očima sad tipkice smiješno zvuče. ne znam da li joj je davor pokušao kasnije pijano ugurati. pretpostavljam da je. i pretpostavljam da je opet bio prepijan za to hahah, jer dok sam ja odlazio, više uopće nije ličio na čovjeka.
naravno da sam se na martinom rođendanu prvi naljoskao jer sam već bio pio cijeli dan, dok su ostali tek počinjali. zatim sam se zatekao kako drhturim u kadi i povraćalo mi se, pa sam se u wc olakšavao dosta dugo dok me moja djevojka pridržavala. nakon toga sam jedno sat-dva bio neupotrebljiv. pa sam se uspio pred kraj malo pridignuti i normalno komuniucirati. moja cura je pazila na mene
i sad isuse kako me sve boli kako mi u glavi bruji jebo te u kurac, i kako sam jako gladan, mislim da ću početi vikati pred ekranom ako mi ne bude bolje
a 24. 12. je bilo još zabavnije. to nije bilo normalno. bio sam pozvan da odem u beograd na promociju zbirke poezije više autora u kojoj su objavljene i moje pjesme. malo sam promislio, zaključio da je to prilika za besramno pijanstvo, i otputovao.
već sam u vlaku u 6 ujutro otvorio flašu vina, toga se sjećam. jebeš mi mater. a tamo nakon što smo se smjestili u hostel , mi iz hr kupili smo nekog ubojitog viskija, a i pošljokali par pivi, pa smo napravili viski kolu i totalno se napili prije promocije. ja sam još u njihovom sc-u visio u baru za šankom i trusio pelin. bio sam prvi da održim čitanje, i sve mi se vrtilo u glavi. odlučio sam da moram biti glasan, pa sam počeo vikati. i tako, vikao sam svoje pjesme, pijano se njihao i ubacivao pijane komentare između pjesama. začudio sam se kada mi je nakon svake pjesme cijela sala pljeskala. odobravali su moje pijanstvo.
kada sam završio, sjeo sam u publiku i nastavio natezati iz boce. vinko i jasmina (to jest, mi iz hr) počeli smo biti sve bezobrazniji, pa smo nazdravljali, vikali u odobravanju dok su drugi čitali, natakali se besplatnim vinjakom i viskijem i skoro otišli u božju mater. vinko i ja smo zapjevali u holu kao tipični pijanci.
kada smo otišli od tamo zbog toga što smo shvatili da smo prepijani, odlučili smo se naći s milanom, urednikom poezina. ali jedva da smo nešto suvislo uspjeli i progovoriti sa čovjekom, jer nismo prestajali piti. pa sam ja povratio po zidu i teturao ulicom, a jasmina se skomirala čim smo ušli u bitc i napravila TUP sa glavom po stolu. pa je rigala u wc-u a ja sam nešto pijano mrmljao milanu. sve je završilo dosta brzo, jer nismo mogli smisleno funkcionirati, pa smo odnjeli jasminu u hotel, a onda otišli pit u obližnji parkić. tamo sam se do kraja uništio s nekim pijanim srbima, pa sam se izgubio na putu do hostela, pa sam lutao okolo, potezao ljude za rukav i povraćao. a vinko se odvezao u neki stan na drugi kraj grada i tamo se nakljukao tabletama i pićem i nema pojma što je radio cijelu noć.
bućenje je bilo katastrofalno, tako zlo mi valjda nikada nije bilo.. ali, misija je bila uspješno obavljena, objavili su nas po prvi puta u knjizi, održali smo im čitanje koje neće zaboraviti haha i to je to. bilo je zabavno na zastrašujuć i luđački način. pojeo sam srpske ćevape, sljoknuo pelin i absinth i ubacio se u vlak više mrtav nego živ.u vlaku mi je počela trnuti lijeva strana lica, pa sam pomislio da imam moždani udar, i tako je to trajalo. jasmina i vinko su upadali u druge kupee i čitali ljudima iz tog objavljenog zbornika.
volio bih to ponoviti. skoro sam izgubio razum.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.