Kako upoznati decka s roditeljima - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

Želi li vas upoznati s roditeljima?










Click here: Kako upoznati decka s roditeljima






Da li je ovoj devojci sudbina da bude sama i neudata? Time ce se devojka vise okrenuti samoj sebi i preispitivanju svoje svesti, nego sto ce se obazirati na sud i stav roditelja ili ljubav njenog decka. Ne spominjite dekor njihovog doma Samo zato jer se vama ne sviđa stil uređenja njihovog doma, ne znači da svoje mišljenje morate govoriti na glas.



kako upoznati decka s roditeljima

Aplikacija broji više od 368 milijuna prijavljenih a broj raste iz minute u minutu- dakle šanse su ti OGROMNE. Devojke se tim veštinama ne uče jer ih društvo ne tera. Ne spominjite dekor njihovog doma Samo zato jer se vama ne sviđa stil uređenja njihovog doma, ne znači da svoje mišljenje morate govoriti na glas.



kako upoznati decka s roditeljima

Kako upoznati njegove roditelje? - Obitelj je jedna, a potencijalnih partnera je mnogo. Upoznaješ ljude koje inače nikad ne bi upoznao a možda postanete i najbolji prijatelji.



kako upoznati decka s roditeljima

Upoznavanje roditelja vaše djevojke ili dečka po prvi put može vas malo preplašiti. Možda se bojite da ćete slučajno razbiti najbolji porculan njezine majke ili da ćete reći nešto pogrešno ili pak proliti sok po cijelom stolu. Međutim, već sada morate prihvatiti da bi bilo koji od ovih događaja bio potpuno nesretan slučaj, te morate biti spremni i za njih, ali i za potpuno savršenu večer. Što god se dogodilo prilikom upoznavanja s roditeljima vašeg partnera morate biti svjesni toga da su i oni svjesni da ćete biti nervozni pa se neće toliko uvrijediti. No ako želite biti potpuno sigurni da će sve proći u najboljem redu, poslušajte sljedeće savjete. Naravno prva odluka koju morate donijeti je što obući. Ako upoznajete roditelje vašeg partnera uz večeru u njihovom domu večernja toaleta ipak nije potrebna, no u isto vrijeme sportska odjevna kombinacija bila bi također pogrešan korak, samo u suprotnom smjeru. Najbolji obavit bio bi odabrati elegantniju verziju odjeće koju obično nosite, dakle klasična polo majica i traperice za njega ili pak ležerna haljina za nju. Prilikom prvog upoznavanja trebali bi donijeti mali dar, kao što je boca vina ili pak mali buket cvijeća. Ovi pokloni su prikladni i pokazuju vašu osjećajnost. Pitajte vašu djevojku ili dečka vole li njeni roditelji neku posebnu vrstu vina. Nemojte pretjerati prilikom odabira poklona jer bi se s pretjeranim poklonom njeni roditelji mogli osjećati nelagodno. Iako oni znaju tko ste, stisak ruke i kratko predstavljanje biti će potrebno. Možda primijetite knjigu na stoliću koju vi isto čitate pa s time možete započeti razgovor no nemojte se praviti da znate o kojoj se knjizi radi samo da bi zvučali pametnije. Važno je da ne pričate o stvarima o kojim ne znate ništa jer ćete samo ispasti nepristojni. Već sada se trebate suočiti s time, da će vjerojatno vršiti neku verziju policijskog ispitivanja o vašem poslu, obitelji i o ostatku života. Koje god pitanje vam roditelji vašeg partnera postavili morate biti svjesni toga da ako vi niste zadovoljni s vašim odgovorima ne mogu biti ni oni. Najvažniji savjet koji možete dobiti, a ujedno i najlakši je da jednostavno budete ono što jeste, samo u malo manjoj količini. Oni ne žele upoznati robota bez osobnosti već osobu koja je osvojila srce njihovog djeteta. Nemojte se bojati osloboditi malo svog smisla za humora. Oni zaista žele da im se svidite, zato što žele da njihovo dijete bude sa dobrom osobom koja je usrećuje. Ako ste već zadovoljili taj najvažniji kriterij, male nespretnosti koje učinite tokom upoznavanja zaista će biti samo sitnice.



Najotkaceniji Roditelji upoznajte cudne roditelje
I ostala sam kod njih 4 dana. Možda je najbolji način da pokušamo da ovome pristupimo kao jednom zabavi, pa šta bude! I rekla sam sama sebi, ok Mašo, ajde bar isprobaj. Druga pogreška vezana uz seks, a koja nas sprječava da budemo u vezi je prerano srljanje u seks. Zašto su društvene mreže interesantne za upoznavanje? Ona: Slabo mi ide. Najbolji obavit bio bi odabrati elegantniju verziju odjeće koju obično nosite, dakle klasična polo majica i traperice za njega ili pak ležerna haljina za nju. I umesto da se ne javi, kada je već besna, ona se javi i sve vreme nadrndano priča sa tom ženom. Malo ih bolje upoznajte prije nego što počnete spominjati unuke. Ja sam veoma često u timu koji pomaže klijentu, a obično ga čine astrolog, homeopata, razni praktičari alternativne medicine, a bilo je i vračara.

[Gay kafići u zagrebu|Fejsbuk dopisivanje|Google karte crna gora]






Oznake: kad, i, kako, „novog“, deka, upoznati, s, prijateljicama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.