Firstborn


Nakon kontempliranja o razlozima koji tjeraju ljude da iznose svoja sramotno zadrta i stereotipna razmišljanja nametnuta od medija i opisuju svoju do bola dosadnu svakodnevnicu na svima dostupnom mjestu, zaključih da sam nepopravljivi mazohist i napravih blog.

Ne planiram ništa osim remećenja simetrije boli.

Upornost kao božanski dar nije mi dana, i taj nedostatak u kombinaciji s brzim odustajanjem najčešće daje katastrofalne posljedice. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da uređivanje ovog web prostora zamijenim proučavanjem eldarskih kalendara i učenjem quenijskog. Valjda do toga neće doći.

Mrzim svu prepotentnu gamad koja mi nasilno oduzima kisik i ne želim takvim bićima ništa dobro u životu. Dapače, želim da dugo umiru (po mogućnosti da počnu umirati odma´sada odma´) u neviđenim mukama. S druge strane, ljude koje su mi bliski volim svim svojim bićem i nastojim im uvijek biti na raspolaganju.

Jezik je uzrok mnogih zala. Tako rekoše dragi Grci i ja se složih. I tu stavljam točku.


Image Hosted by ImageShack.us


24.09.2007. u 23:27 | K | 4 | P | # | ^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


  rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga


Mlaćenje prazne slame u pauzama između kreativne potrage za maslačcima i ispijanja božanskog napitka i eliksira mladosti poznatog kao kava ¤.¤
Dodatne informacije možete dobiti na: philopsyhra@gmail.com (lol)

Egocentrizam. Egoizam. Autoerotičnost!?


Philopsyhra - curetak sa shizofreničnim muzičkim ukusom i kontradiktornim izborom bandova. Zanimacije: proučavanje oskudnih ostataka slavenske mitologije, šepavo tancanje na industrial, Hellektro, progressive trance i darkwave, sustavno izbjegavanje okupljanja čovjekolikih životinja što zbog ksenofobije, što zbog mizantropije te kvazifilozofiranja o važnosti (staro)grčkog jezika popraćena ekstatičnim usklicima {klasičarka=stands strong, stands proud}.

Image Hosted by ImageShack.us



- Moonspell Lyrics