Image Hosted by ImageShack.us

utorak, 16.01.2007.

Novi post

Mda... Opet mi je dosadno pa bum malo pisal.
Uzeo je kamen u ruku, te ga hitrim pokretom desne ruke bacio u susjedov prozor.
-"Ko je, pička vam materina usrana?!?!" viknuo je pobjesnjeli Kromar kroz rupicu na razbijenom prozoru kuhinje
Odgovora nije bilo, muk, tišina... Čulo se jedino, tiho šuštanje grma te rijetki udar nečeg tupog u drvo.
Susjed je izašao van. Dvocjevka mu se isticala u velikim rukama, dok su zdepasti prsti obavijali okidač. Pretio gospodin sa pregačom o tijelu preko zmazane i oznojene podkošulje, u papučama sa ovčicama i kravicama izašao je iz omalene kućice. Najednom, naglo je grm počeo šuštati te su tri mlada gospodina istrčala van te se dala u bijeh pred manijakalno pobiješnjelim susjedom.
-"Jeba vam pas milu mater na očevom grobu!! Još jednom da vas vidim kraj moje kuće pozvat ću vam policiju i ima da mi pušite i ližete kuću istodobno, mangubi jedni!! Gubite se u kurac!!!" vrištao je Kromar
Trojica mladih gospodina brzinom munje trčarala su susjedstvom koje su poznali kao svoj džep. Smijeh je brujao u zraku cijelim putem dok su se približavali drvetu. Spretnim poskocima uzverali su se na drvo te se bacili na par daskica koje su bile nestručno i neuredno zabijene u debelo granje. Viknuo je gospodin F. :
-"Jebate kakav glas ima ono staro govno. Usrao si se, pederu, priznaj!" te pokaže svojom nečistom rukom od blata na drugog gospodina, gospodina F.
"-Ja sam se usro, pička ti materina??!? Ti si tak koji je prvi pobjego ko pička!!" brzo i strastveno je odgovorio
"-Daj smirite se, budale jedne glupe. Još će nas neko čuti ovdje gore! Kreteni!!" neočekivani se javio gospodin L.
-"Ma gubi se ti u kurac, konjino glupa. Ko je tebe šta pitao??!?"
Zašutjeli su. Trojica malih gospodina, sjedeći jedan do drugog, jedan smeđokos, nizak, ponosnog držanja te lijepe face i čvrstog tijela, drugi, visok, smeđokos, jedino sa razlikom od ostalih dvojice, sa neurednijom i raščupanom kosom te često sa slušalicama u ušima. Treći, mnogo visok, gotovo 195cm, ravnom smeđom kosom te nevinom i dječjom facom. Dvojica prijatelja, drugova, koja praznike provedu sjedeći na drvetu ili je pak jedan sa djevojkom.
Počela je kiša te se trojica gospodinčića rastala te otišla svaki svojim putem kući. Mladi gospodin F. sjeo je za računalo te već poznatim i svakidašnjim potezom bacio školske gluposti sa stola te krenuo u internacijonalnu avanturu internetom.
Drugi gospodim F. odlučio je vrijeme koje je preostalo od ovog dana potrošiti u ustima djevojke te je glavom stisnutom među ramenima, pod crnim kišobranom odteturao do susjednog kvarta.
Treći gospodin, gospodin L. otišao je s ocem na klanje svinja na farmu u okolici grada. Nevoljko pristajući na ovu glupost bacio je naočale u zid koje su odavno zamjenile leće.
-"Marš u pičku mater i ti i tvoje usrane svinje!" mislio je u sebi bojažljivi gospodin
Dan je prolazio te isto tako i završio dosadnim putem - spavanjem.

- 19:26 - Napisi foki komentar (3) - Isprintaj foku - Nesto foki nepoznato