Image Hosted by ImageShack.us

petak, 02.06.2006.

Novi post

Eto Jana.Ugledaj se na ovaj post i napisi ekvivalent istome!
Uglavno,ovaj tjedan nist spesl jedino kaj smo zadnji put u osnovnoj skoli imali glazbeni i informatiku.Ono,kad malo razmislis emocije nadiru.Vise nikad necemo Tomasica slusat u zivotu,vise nikad necemo Krznana imat u zivotu.Tuzni smo,makar smo mislili da cemo biti sretni.Priznajte!
I tako zavrsava nase osnovnoskolsko obrazovanje.Ako na oprostajki se necu plakat onda dopustam svima da me osamare jednom.Svima koji me nadu.U picku materinu,ja bi jos imal Tomasica.Sad sam tek skuzil kak je fora lik.Zakljucil mi je 5 iz ocjena: 5,5,4,3.Vrlo konfjuzarno.Ali ipak sretan sam.Cijeli tjedan nagovaram Ines da slozi ICQ i onda smo se dogovorili da cu ju danas(petak) nazvat al sam zaboravil.Kvragu(sorry Ines) i nagovaram Janu da napise novi post na blogu i onda sav sretan kad je rekla da ce napisat vidim da je napisala kurac od posta.Nista.Nula.Bila je jos jedna svadica izmedu Monike i mene,ali smo tu brzo rijesili i vise se toga ne prisjecamo. :D
E ljudi,neznate kolko sam ja emotivna osoba i kak me stisne u zelucu kad se sjetim da vise NIKAD necemo uci u glazbenu ucionicu,kako nikad vise necemo vidjet Ivicu i kak nikad vise nebumo SVI SKUPA pjevali neke njegove popjevke.Suze na oci mi dodu.
Eto neznam sta da jos napisem ali cu editirat post ako se icega sjetim.
Eto,tako zavrsava zadnji post u povijesti koji pise u petak kad sam imal zadnji put nastavu u osnovnoj skoli(joooj moram prestat mislit na te tuzne stvari).I da nebi bilo furenja,ljucenja,zabune i slicnih sranja pozdravit cu sve:Ines,Jana,Anja,Andrea,Iva,Danijela,Mirna,Vida,Bogdanic,Ficek,Zec,Tomislav,Halusek i poslat cu pusu samo jednoj osobi.Pogadate koja?Da,siguran sam. :I I tako,saljem pusu Moniki.
Isuse,opet sam se sjetil da nam je ovo bil ZADNJI "radni" petak u Osnovnoj skoli.Aaaaaaaaa. :((((((((((((((((((((((

EDIT:Maknuo sam vrazji chat jer me nerviral i otezaval je ucitavanje bloga.Umjesto toga poceo sam stavljat slike koje sam uslikao digitalcem pa se vi iz razreda nasminkajte,operite...jer cete da budete uslikani. :D

- 21:32 - Napisi foki komentar (22) - Isprintaj foku - Nesto foki nepoznato