Prvi put sam spavala sa deckom - Pronađite djevojku

petak , 21.12.2018.

‘Dečko mi je rekao da je to najdublji i najljepši uvid u žensku intimu koji je doživio’










Click here: Prvi put sam spavala sa deckom






Akcija se odvijala u gotovo mrklom mraku, ali čak i tada, kada se skinuo, bilo mi je jasno da će ovaj seks biti drugačiji od svega na šta sam navikla. Nego, daj da te namažem, izgorećeš. Bilo mi je teško, ali imala sam veliku pomoć i podršku roditelja.



prvi put sam spavala sa deckom

Neka granica mora postojati. Nemam nikakav zelenkast ili zuckast sekret. Zvao se Zoran, visok oko 190cm, obrijane glave i zgodan za svojih 45 godina.



prvi put sam spavala sa deckom

ISPOVEST: Znaci… imam 14 godina i prvu noc kad sam spavala sa deckom… - Zapravo me već par dana ne gnjavi… Nadam se da je napokon shvatio da se nećemo pomiriti. Jednom je dosla kod mene kuci,roditelji na spratu a mi se dole u mraku ljubimo,samo sto sam ja zeleo svee,hteo sam da joj polizem sise,zagrlio sam je i preko majice joj skinuo brus,kao da se napalila,stavio sam joj ruke pod majicu i uhvatio je za sise,i skinuo brus.



prvi put sam spavala sa deckom

Dakle, oko pet centimetara. PRVI ŠOK Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe. Akcija se odvijala u gotovo mrklom mraku, ali čak i tada, kada se skinuo, bilo mi je jasno da će ovaj seks biti drugačiji od svega na šta sam navikla. Ipak, rešila sam da ne odustajem. DA LI JE UŠAO? Ovo je najgora stvar koju možete da pitate tipa sa mikropenisom, i jedva sam se suzdržavala i tada, a i svaki naredni put da ga to ne pitam i da, imali smo više od jednog seksa. Zaista u većini slučajeva nisam imala pojma da li je akcija krenula ili se još zagrevamo. Ubijala sam se radeći Kegelove vežbe, radila sam ih čak i za vreme seksa, ali zaista uglavnom nisam osećala baš ništa. IMA POZA KOJE SU MALO BOLJE... Ali naravno, ni u jednoj neće biti odlično. Ipak, u misionarskoj je baš, baš loše. Nekada sam umela da ga osetim u dogi pozi, koje sam se ipak najviše plašila jer sam tad stvarno osećala potrebu da ga pitam da li je ušao. POSTALA SAM MAJSTOR ZA DUBOKO GRLO A ko i ne bi sa tolišnim penisom? To nisam mogla da izvedem ni sa jednim drugim dečkom, tako da smo u tome oboje uživali. UŽIVALA SAM I U ANALNOM SEKSU To je zapravo bila poza gde sam mogla da računam na neko uživanje. Pre njega, svaki pokušaj analnog seksa bio mi je bolan, a sa njim sam osećala samo uživanje, bez trunke bola! PO PRVI PUT SAM UŽIVALA U ORALNOM SEKSU Potpuna je istina glasina da momci sa malim penisom pružaju najbolji oralni seks.



Ispovest / Spavala sam sa OČUHOM, a bila sam nevina
Pogledala sam u kesu. Ranije sam uvek pravila frku oko toga,bilo mi je potrebno da imam puno poverenje u decka da bih spavala s njim. Približavao se moj godišnji odmor i jedva sam čekala da uskočim u svoje teksasni šortc i majičicu. Nisam mogla da verujem koliko uzivam. Ona me neko vreme samo preneraženo gledala, a zatim je ustala i otišla bez reči. Posmatrao me je preko retrovizora. Imala sam osećaj da sam izgubila prijateljicu, ali i kćerku. Nego, daj da te namažem, izgorećeš.

[Alo oglasi|Tajne oralnog sexa|Balkan mini chat]






Oznake: ISPOVEST:, Znaci…, imam, 14, godina, i, prvu, noc, kad, sam, spavala, sa, deckom…

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.