Predavanja sudionika međunarodnog eTwinning projekta "Kemija hrane"
Na platformi Google Meet 28.02.2025. sa početkom u 20:00 sati održana su predavanja sudionika u projektu.
Teme/Predavači:
1. Aromatske tvari kao dodatak hrani_ Jasmina Cvetnić, SŠ Petrinja, Petrinja, Hrvatska
2. Cvjetna prehrana_ Marijana Radić, Srednja škola Vrbovec, Vrbovec, Hrvatska
3. E brojevi u hrani _ Lidija Žišković, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, Hrvatska
4. Polioli_ Šeherzada Šaini Talić, SŠ Petrinja, Petrinja, Hrvatska
5. Ugljeni hidrati u ishrani čoveka_ Antonina Marković, Srednja škola Krupanj, Srbija
6. Namirnice koje NE SMEMO podgrevati_ Marija Rakić Ljubomirović, Hemijsko-prehrambena tehnološka škola, Beograd, Srbija
7. Istraživanje kemijskih sastojaka u žirovom brašnu _ Đurđica Patafta, OŠ Ljudevita Gaja, Zaprešić, Hrvatska
8. Piramida pravilne prehrane u različitim zemljama svijeta_ Irena Škarica Milek, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, Hrvatska
9. Deklaracija i medicinski rezultati istraživanja kvalitete kestenova meda_ Martina Čiček, OŠ Augusta Šenoe, Zagreb, Hrvatska
10. Kukci u prehrani čovjeka_ Martina Ceglec, XI. gimnazija, Zagreb, Hrvatska
Možete pogledati na poveznici:
Predavanja sudionika eTwinning projekta_Kemija hrane
Šeherzada Šaini Talić