SVJETSKO PRVENSTVO: izgledi za pobjedu - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Gremio nakon drame i golčine u finalu Klupskog svjetskog prvenstva










Click here: SVJETSKO PRVENSTVO: izgledi za pobjedu






HRVATSKA — ENGLESKA 2:1 1:1, 0:1 SP 2018. Samo osam minuta kasnije Kramarić je stavio točku na i. Do kraja natjecanja ostala su još 2.



SVJETSKO PRVENSTVO: izgledi za pobjedu

Južna Koreja je papirnati autsajder, ali nije protivnik za podcjenjivanje. Irci su do sada izborili nastup na svega šest velikih međunarodnih natjecanja, po tri svjetska i europska prvenstva, međutim do sada su čak osam puta igrali u dodatnim kvalifikacija i pritom pet puta ispali. Ipak, najveća opasnost u prvoj polovici prvog poluvremena odvila se na drugoj strani, nakon jednog australskog ubačaja.



SVJETSKO PRVENSTVO: izgledi za pobjedu

VIDEO: Hrabri Australci nisu izdržali, Francuska s(p)retno do pobjede - Tim je izgubio 4-2 u Francuskoj, ali bio je rezultat najbolje svjetske kupa u Hrvatskoj.



SVJETSKO PRVENSTVO: izgledi za pobjedu

Prva utakmica u skupini C donijela je pobjedu Francuzima koji su tako Prvenstvo otvorili s tri boda. Iako se slavlje finalista s prošlog Europskog prvenstva moglo očekivati, Francuska nije briljirala i uz dosta sreće svladala je vrlo raspoloženu Australiju s 2:1. Ovom pobjedom Francuska je tako po prvi puta u povijesti dva uzastopna Svjetska prvenstva otvorila pobjedom. Podsjetimo, u Brazilu 2014. Unatoč porazu Australci mogu biti zadovoljni prikazanim i u sljedeće dvije utakmice zasigurno tražiti prolazak skupine. Očekivano su Francuzi odmah od samog početka napravili pritisak na posljednju liniju australske reprezentacije koja se nije potpuno povukla na svoju polovicu, već je hrabro išla prema naprijed. Pokušavali su Kylian Mbappe, Paul Pogba pa u konačnici i Antoine Griezmann, ali sve je uspješno obranio Matthew Ryan. Ipak, najveća opasnost u prvoj polovici prvog poluvremena odvila se na drugoj strani, nakon jednog australskog ubačaja. Corentin Tolisso malo je skrenuo loptu prema vlastitom golu, a Hugo Lloris odličnom obranom uspio izvući siguran pogodak. Kako je odmicalo poluvrijeme sve je manje bilo ozbiljnijih pokušaja, posebno što se tiče Francuza kojima prvih 45 minuta nije protjecalo prema očekivanjima. Puno toga dogodilo se u prvih petnaestak minuta nastavka u kojima smo vidjeli dva pogotka iz kaznenih udaraca, po jedan sa svake strane. Nakon pregleda snimke odlučeno je kako će biti penal, a upravo je francuski napadač bio i siguran izvođač. Foto: EPA Već u 62. Ova dva pogotka iz penala pala su u razmaku od četiri minute i sedam sekundi što je najkraće razdoblje u povijesti Svjetskih prvenstava. Jako dobro igrali su Australci i dalje, ne dopuštajući Francuzima stvaranje pokoje ozbiljnije prilike. Stanje na semaforu nije se mijenjalo sve do 81. Pokušavali su Australci doći do izjednačenja, ali bez značajnijeg uspjeha.



OCJENJUJEMO HRVATSKE NOGOMETAŠE
Španjolska je pobijedila golom u 33. Engleska je na putu do polufinala svladala Tunis 2:1 i Panamu 6:1 te ubilježila poraz od Belgije 0:1 , da bi potom izbacila Kolumbiju na jedanaesterce 1:1 i Švedsku 2:0. Iran slično kao i Saudijska Arabija ima dosta igrača koji igraju kod kuće, dugo su na okupu i za kormilom im je Carlos Queiroz pa ih ne treba podcijeniti. Kada su Zagrepčani bili bliže golu, Brod 035 je u 15. Demokratska i Socijalistička stranka predvode glavne koalicije. Oba bloka zalažu se za privredni razvoj i ulazak Albanije u Evropsku uniju. Najbolje da se ova situacija, koja je kompromitirana, da nogometaši budu svjesni da je krajnje vrijeme da reagiraju.

[Agencije za bracno posredovanje bih|Sladja i vladimir|Www susreti net alenka html]






Oznake: ispit, političke, zrelosti, za, Albaniju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.