Sanski Most: U štali poljoprivrednog proizvođača krava otelila tri teleta (FOTO) - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 24.12.2018.










Click here: Sanski Most: U štali poljoprivrednog proizvođača krava otelila tri teleta (FOTO)






Inače, spomenuti poljoprivredni proizvođač na svom imanju ima osam krava te se bavi proizvodnjom i prodajom mlijeka, ali i drugim granama poljoprivredne proizvodnje, piše. Ovdašnji poljoprivrednici kažu kako ne pamte da se u ovom kraju nešto slično ikada dogodilo te ističu kako krava obično oteli jedno ili, eventualno, dvoje teladi. Inače, riječ je o životinji koja se prije toga dva puta telila i donosila na svijet po jedno tele.





Prema njegovim riječima, prije godinu dogodilo se da krava u njegovom vlasništvu oteli dvoje teladi. Prema njegovim riječima, prije godinu dogodilo se da krava u njegovom vlasništvu oteli dvoje teladi. Prema njegovim riječima, prije godinu dogodilo se da krava u njegovom vlasništvu oteli dvoje teladi. Nesvakidašnji slučaj dogodio se na imanju poljoprivrednog proizvođača Edisa Brakića u sanskom naselju Zdena, u kojem je krava otelila tri teleta, što je prava rijetkost.





- Prema njegovim riječima, prije godinu dogodilo se da krava u njegovom vlasništvu oteli dvoje teladi. Inače, spomenuti poljoprivredni proizvođač na svom imanju ima osam krava te se bavi proizvodnjom i prodajom mlijeka, ali i drugim granama poljoprivredne proizvodnje.





>?02 ?> =07=0G5=8N, ?@>3@0<<0 D8:A8@>20;0 A2>5 <5AB>=0E>645=85 2 =B5@=5B5 8 ?5@54020;0 53> 2 , ?>A;5 G53> 15AA;54=> C=8GB>60;0 <0O:. 0G8=0O A B>3> 4=O, 0=>=8<=K5 ?5@504@5ACNI85 :>G=8:>< A5@L57=KE =5?@8OB=>AB59. - K A<>65B5 53> =09B8? - A?@>A8; !B@0B<>@.



Krava otelila petorke
Prema njegovim riječima, prije godinu dogodilo se da krava u njegovom vlasništvu oteli dvoje teladi. Ovdašnji poljoprivrednici kažu kako ne pamte da se u ovom kraju nešto slično ikada dogodilo te ističu kako krava obično oteli jedno ili, eventualno, dvoje teladi. Dodaje kako su članovi njegove porodice u nevjerici gledali kako se rađa jedno tele za drugim i kaže kako se radi o sva tri ženska teleta. Inače, spomenuti poljoprivredni proizvođač na svom imanju ima osam krava te se bavi proizvodnjom i prodajom mlijeka, ali i drugim granama poljoprivredne proizvodnje. Ništa nije ukazivalo da bi se treći put moglo dogoditi nešto neobično, a desilo se — kaže Brakić. Nesvakidašnji slučaj dogodio se na imanju poljoprivrednog proizvođača Edisa Brakića u sanskom naselju Zdena, u kojem je krava otelila tri teleta, što je prava rijetkost.

[Cipele|Oglasi burza|Albanka marihuana]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.