Štepalica: Pitanja i odgovori / Q&A - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 14.01.2019.

Another Q&A - Odgovori na vaša pitanja










Click here: Štepalica: Pitanja i odgovori / Q&A






Koji brend kozmetike najviše voliš, samo jedan? Koliko dugo se bavis blogovanjem? Produbila sam pantalone za 5cm moja standardna izmena na krojevima iz Burde , tako što sam panele horizontalno presekla na dva dela i dodala pomenutu dužinu između njih.



Štepalica: Pitanja i odgovori / Q&A

Jako poucno,hvala na ilustraciji,ja uglavnom kad sijem pantalone krojim po Burdi i ostavim vise materijala kad secem kroj,pa po potrebi sirim kad probam.. Ovo je izgleda resenje da se ne bi mucila probajuci po sto puta: Very instructive, thanks for the illustration, generally when I'm cutting out the pants made by Burda patterns I used to leave more material and if necessary, I made alteration after trying.. This seems to be a solution not be tortured by trying the pants hundred times:. Mnoge moje drugarice misle kako je blog samo glupost i kako im to ne treba u zivotu.



Štepalica: Pitanja i odgovori / Q&A

Another Q&A - Odgovori na vaša pitanja - Kada ćeš opet da se našminkaš kao za Helloween, ali da naravno bude druga tema, meni je zaista delovalo savršeno kako si ti to uradila.



Štepalica: Pitanja i odgovori / Q&A

I ja sam prošlog proleća sašila iste pantalone, ali od tankog materijala, i jako ih volim. Produbila sam pantalone za 5cm moja standardna izmena na krojevima iz Burde , tako što sam panele horizontalno presekla na dva dela i dodala pomenutu dužinu između njih. Time sam postigla da mi pantalone stoje na struku. Moja izmena kroja je bila malo drugačija od njene. Nacrtala sam horizontalnu liniju uslovno rečeno - horizontalnu na zadnjem panelu, otprilike 3cm ispod gornje ivice panela, i presekla sam kroj duž nje. Zatim sam raširila delove samo duž centralnog šava, ne dirajući bočni šav pri tom. Izmenjeni kroj je izgledao kao da ima horizontalnu brusnu naravno, ovu brusnu sam ignorisala tokom šivenja. Ovavkom izmenom su pantalone dobile više mesta za zadnjicu, dok je prednji deo ostao neizmenjen. My alteration on the pants was a bit different than yours. I made a horizontal slash on the back panel, around 3cm bellow the top line. Then I spread only the medial side of the panel, leaving the lateral side intact. This made enough space for my bottom to fit in, while the front panel remained the same. Jako poucno,hvala na ilustraciji,ja uglavnom kad sijem pantalone krojim po Burdi i ostavim vise materijala kad secem kroj,pa po potrebi sirim kad probam.. Ovo je izgleda resenje da se ne bi mucila probajuci po sto puta: Very instructive, thanks for the illustration, generally when I'm cutting out the pants made by Burda patterns I used to leave more material and if necessary, I made alteration after trying.. This seems to be a solution not be tortured by trying the pants hundred times:.



Lana - Q&A (pitanja i odgovori)
Da li citas novine,ako da koje? Da li mislis da bih ona trebala da stane sa tim radom jer je pocela sa jutjubom? Slika frizure koja je po tebi laka za pravljenje. Cime bih volela da se bavis u buducnosti? Koji ti je omiljeni rep pevac? Koju vrstu muzike slusas i ko ti je idol? Kad god naiđem na novi sajt kao danas , ažuriram listu, tako da vredi svratiti povremeno. Sta blogovanje znaci za tebe? Zatim sam raširila delove samo duž centralnog šava, ne dirajući bočni šav pri tom. Proizvod koji nema da se kupi u DMu, Lillyu.

[Domaći pornići|Lični kontakti banja luka|Sajtovi za spajanje ljudi]






Oznake: Another, Q&A:, &, odgovori, naš, vaša, pitanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.