16.03.2006., četvrtak

Situacija je složena

Image Hosted by ImageShack.us Slušajući meteorologa koji je spomenuo kako zima u ožujku čak i kada potraje baš i nije neko svjetsko čudo, došla sam do zaključka da obnova mog rublja može biti tako traumatičan posao.

Ako zima ne posustane, moram si kupiti neke pumparice, jer ne volim baš kad mi prezebu bubrezi, mjehur, jajnici. Znate one kakve su nosile naše bake ili možda prabake? One koje su toliko privlačne da nema muškarca koji svojoj dragoj ne bi kupio jedne.

No, opet, što ako naglo zatopli? (skoro da mi na uši izlaze ona "nostradamus" proročanstva kako uvijek iz zime "skačemo" u ljeto i kako proljeće i jesen više ne postoje) Mislim da bi idealno bilo imati neke minimalističke. Recimo one koje imaju 100 cm kvadratnih tkanine uvrh glave. Za one kojima matematika baš ne ide, to je otprilike ona veličina koju ima najmanja stranica tetrapaka od litre. Ili možda bolje, one jedva vidljive golim okom.

Možda bi bilo dobro uzeti neke srednje. Ali obično budu sa više ili manje čipke pa ni to nije dobro. Jer, i ptice uginu ako su na propuhu.

Previše vas gnjavim ako pitam i boju? Crveno ... pa nije baš Nova godina. Roza možda? Ili trula višnja?

Ajme, život stvarno zna biti kompliciran.

- 18:40 - Što ti misliš? (p.s. ne štedi na riječima :)) (55) - Komentari On/Off - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

"Ja u ljubav vjerujem"