Posao zagreb ekonomija - Brzog datiranja

ponedjeljak , 17.12.2018.

Ekonomija, računovodstvo i financije










Click here: Posao zagreb ekonomija






Po završetku studija, student stječe 300 ECTS bodova i uvjete za upis na odgovarajući poslijediplomski specijalistički studij dodatnih 60 odnosno 90 ECTS bodova ili poslijediplomski sveučilišni doktorski studij dodatnih 180 ECTS bodova na Ekonomskom fakultetu - Zagreb ili bilo kojem drugom ekonomskom ili srodnom fakultetu u Hrvatskoj i inozemstvu. Važno je obratiti pažnju na relevantna znanja, vještine i sposobnosti koje pojedino radno mjesto zahtijeva, te pri tome istaknuti one kompetencije i radno iskustvo koji zadovoljavaju te zahtjeve. Sa završenom višom ili visokom školom, na evidenciji NSZ nalazi se 755 osoba, dok je u analiziranom periodu posao uspelo da pronađe njih 233 sa ovim stepenom obrazovanja.



posao zagreb ekonomija

Uvodni dio - započnite zamolbu navodeći radno mjesto za koje se javljate, kao i gdje ste vidjeli natječaj za to radno mjesto Razrada - ukratko se navode kvalitete, relevantno radno iskustvo i postignuća koja Vas čine dobrim kandidatom za radno mjesto na koje se prijavljujete Završni dio - nudimo informacije za daljnji kontakt te zahvaljujemo na pažnji uz službeni pozdrav i potpis Zamolba ne bi trebala biti dulja od jedne stranice te treba dati precizne informacije na pitanja zašto ste upravo Vi pravi kandidat za navedeni posao. Ukoliko imate dugogodišnje radno iskustvo u području za koje se natječete, možete istaknuti svoje kompetencije u poslovima koje ste do sada obavljali i postignuća na prijašnjim radnim mjestima.



posao zagreb ekonomija

Posao Zagreb - Sa završenim fakultetom posao traži 969 osoba sa obrazovanjem iz oblasti informatike, računarske tehnike i statistike, dok ih je sa dodatno završenim specijalističkim, master ili magistarskim studijama još 17. DOKTOR NAUKA čeka radno mesto NA EVIDENCIJI Nacionalne službe za zapošljavanje nalazi se i jedan doktor nauka za računarsku tehniku.



posao zagreb ekonomija

Najviše nezaposlenih u IT oblasti ima završenu samo srednju školu, pa sa četvorogodišnjim obrazovanjem posao čeka 4. Sa završenom višom ili visokom školom, na evidenciji NSZ nalazi se 755 osoba, dok je u analiziranom periodu posao uspelo da pronađe njih 233 sa ovim stepenom obrazovanja. Sa završenim fakultetom posao traži 969 osoba sa obrazovanjem iz oblasti informatike, računarske tehnike i statistike, dok ih je sa dodatno završenim specijalističkim, master ili magistarskim studijama još 17. Iz ove kategorije poslodavci su, putem NSZ, zatražili 357 radnika. Veliki deo nezaposlenih u ovoj kategoriji čine stručnjaci za statistiku, a ne za IT, jer je reč o zajedničkoj kategoriji u evidenciji NSZ. U njihovoj nomenklaturi zanimanja, zavisno od kompetencija i stepena stručne spreme, postoje čak 64 profila u oblasti informatike, računarske tehnike i statistike. Tu su inženjeri, programeri, informatičari... Nacionalna služba za zapošljavanje, u skladu sa potrebama tržišta rada, kontinuirano organizuje obuke i prekvalifikacije u oblasti informacionih tehnologija. Procene su da bi tokom ove godine obuke iz računarstva trebalo da prođe oko hiljadu kandidata. DOKTOR NAUKA čeka radno mesto NA EVIDENCIJI Nacionalne službe za zapošljavanje nalazi se i jedan doktor nauka za računarsku tehniku. Od početka godine nije uspeo da pronađe posao.



Srpska ekonomija - tribina Fakultet politickih nauka
Završetkom integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija stječe se akademski naziv magistar ekonomije odnosno magistra ekonomije, a kratica naziva je mag. Važno je obratiti pažnju na relevantna znanja, vještine i sposobnosti koje pojedino radno mjesto zahtijeva, te pri tome istaknuti one kompetencije i radno iskustvo koji zadovoljavaju te zahtjeve. Odjeća i obuća moraju biti primjereni situaciji. Pravo upisa na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij imaju kandidati koji su završili četverogodišnju srednju školu, položili državnu maturu i stekli uvjete za upis u prvu godinu studija. Iz ove kategorije poslodavci su, putem NSZ, zatražili 357 radnika. Sve te informacije olakšati će vam odgovore na neka pitanja. Dobru zamolbu ne možete samo prepisati, znate da se na jedan natječaj za posao prijavi od 100 do 700 ljudi, stoga se morate potruditi i biti riječiti i kretivni kako bi Vas molba i životopis izdvojili iz mase. Životopis je kratak i precizan napisan tekst kojim se opisuju osobna dostignuća na obrazovnom i praktičnom planu, prethodno radno iskustvo, specifična znanja, te vještine i osobine koje su važne prilikom prijave za neki posao. Savjeti za pisanje zamolbe za posao: Zamolba se sastoji od tri dijela — uvodni dio, razrada i završetak zamolbe. Sugovornika trebate gledati u oči i prilikom rukovanja imati čvrst stisak ruke. Veliki deo nezaposlenih u ovoj kategoriji čine stručnjaci za statistiku, a ne za IT, jer je reč o zajedničkoj kategoriji u evidenciji NSZ. Savjeti za pisanje životopisa: - redoslijed informacija u životopisu koji se odnosi na obrazovno i radno iskustvo treba biti kronološki posložen, i to tako da najnoviji podaci budu na vrhu pojedine cjeline - treba biti pregledan, čitljiv i jednostavan - informacije koje se nalaze u životopisu trebaju biti pažljivo odabrane i relevantne za posao za koji se natječete - ne smije biti duži od jedne do dvije stranice jer poslodavci zaprimaju veliki broj životopisa, stoga je bitno dati sažete i precizne informacije - razmislite o tabličnom prikazu životopisa jer je pregledniji i razumljiviji - naslove cjelina možete istaknuti podebljavanjem, podvlačenjem ili kurzivom pri čemu je važno slijediti isti stil font i format teksta U slučaju da Vaše obrazovanje i radno iskustvo ne odgovaraju u potpunosti zahtjevima posla, tada možete pisati drugim redoslijedom, tj.

[Krvarenje za vrijeme odnosa|Osobni oglasi sa slikama|MajloV GURME: XC= 2011]






Oznake: ekonomija, financije, i, računovodstvo, &, poslovi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.