pussycat gone crazy

utorak, 10.01.2006.

..ali to nije sve!

Naime, ovim putem odbijam bilo kakve kritike upućene na moju adresu pussycat gone crazy sa bloga blogkritike, a kao zaštitu uvodim mali logo. I pozivam sve blogere, koji ne žele da im se blogovi kritiziraju na takav način da si negdje u box ubace taj znakić ili si prekopiraju.
to whom it may concern, pussycat is pissed off!

Link za anti-kritika logo je:
http://img361.imageshack.us/img361/5941/pc17lx.jpg

- slijedi post koji me raspizdio i sad je sve puno jasnije, kome prije nije bilo :)
Dakle radi više objašnjenja: prethodni post je bio kritika na kritiku na banetov blog, skinuta sa bloga blogkritika.blog.hr

Sljedeći blog koji će biti kritiziran je blog zanimljivog naslova «pozdrav iz zemlje sretnih luđaka». Nigdje autor bloga ne otkriva da li on našu zemlju smatra zemljom sretnih luđaka ili je to neka metafora, no nije to ni toliko bitno. Bane je luđak, piše pjesme (ne baš slavne), te opisuje svoj život. Naslov u ovom slučaju nikako ne upućuje na temu, a trebao bi. Opis bloga je trebao bit duhovit, no nije ispao takav. Ne baš običan blog, za koji ne znam zašto se nalazi na almost cool listi, jer to definitivno ne zaslužuje. Veoma skroman dizajn, koji nije mijenjan od samoga početka, osim linka na koji se isključuju komentari. Dizajn bloga nikako ne odgovara sadržaju, tako da bi nešto hitno trebalo promijeniti, ako autor želi na cool listu. Trebuchet MS font je kojim piše i to s veličinom 10! Nije to toliko bitno za ovaj blog jer sam razočaran i odabirom samog fonta, kao što ću vjerojatno biti razočaran i samim blogom. Boxevi sadrže brojač posjeta i listu favorita. Neznam od kuda više od 13000 posjetitelja, vjerojatno je na to utjecalo vrijeme koje je bloger na blogosferi. Lista favorita i prijatelja je kratka, bezobrazno kratka, jer blogeru trebaju naočale da vidi da ima puuuno boljih blogova od njegovih, ili je možda samo stavio lošije od svojih da se ima čime tješit. Nema nikakve kontakt adrese, što je još jedna žalosna činjenica. Samo je jedna slika uz tekst jer vjerojatno bloger ne zna ili se ne želi truditi oko stavljanja drugih slika. Vjerojatnije je ono prvo jer uz svaki je post obvezna slika! Komentare vjerojatno dobiva od istih prijatelja jer je prosjek komentara 3-4 po postu. Jedino kaj je dobro na tom blogu je jezik kojim piše, koji je domaći što je i najveća prednost pri blogovanju. Možda sam bio pregrub jer sam očekivao više od nekoga koji je na almost cool listi, ali to je tak kak je!
Zaslužen prosjek svih elemenata:40,5%

- 01:43 - Komentari (12) - Isprintaj - #