Oglasi Bosna i Hercegovina - Susretit će se u sredini

nedjelja , 27.01.2019.

Ona traži njega - Bosna i Hercegovina










Click here: Oglasi Bosna i Hercegovina






Obzirom na stalni boravak van BiH bez namjere povratka prodajem ovo nasljedstvo po povoljnoj cijeni. Centralno grijanje nije sprovedeno, koristila se peć na drva i el. Svi oni koji zele da objave svoj mali oglas mogu to uciniti preko forme. U sobama ima ponešto namještaja.



Oglasi Bosna i Hercegovina

Stambeno-poslovni objekat na Ozimicama I Tekst oglasa Na preko 500 m˛ zemljišta izgrađene su tokom 80-ih i krajem 90-ih godina dvije spojene kuće s ukupno preko 600 m˛ stambeno-poslovne površine koja sadrži šest soba spremnih za korištenje mogu biti dva odvojena stana , dva kupatila, tri nedovršene prostorije u potkrovlju, dva odvojena višenamjenska poslovna prostora, prostoriju za kotlovnicu itd. Nudimo vam: - rad od kuce putem interneta - besplatnu obuku i uputstva za rad - fleksibilno radno vreme - neogranicenu zaradu i jos mnogo toga Kvalifikacije i potrebna znanja za ovaj posao: - trazimo komunikativne, vredne i radne ljude - poznavanje osnovnog rada na racunaru - osnovno znanje engleskog jezika Za vise informacija kontaktirajte nas putem: - email adrese: tripleclickscompany gmail. U ponudi su nekretnine bez posrednika, kao i nekretnine oglašene od strane provjerenih u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.



Oglasi Bosna i Hercegovina

Pretraži 99.000+ nekretnine za prodaju i najam i 200+ agencije za nekretnine - Nudimo vam: - rad od kuce putem interneta - besplatnu obuku i uputstva za rad - fleksibilno radno vreme - neogranicenu zaradu i jos mnogo toga Kvalifikacije i potrebna znanja za ovaj posao: - trazimo komunikativne, vredne i radne ljude - poznavanje osnovnog rada na racunaru - osnovno znanje engleskog jezika Za vise informacija kontaktirajte nas putem: - email adrese: tripleclickscompany gmail.



Oglasi Bosna i Hercegovina

Stambeno-poslovni objekat na Ozimicama I Tekst oglasa Na preko 500 m˛ zemljišta izgrađene su tokom 80-ih i krajem 90-ih godina dvije spojene kuće s ukupno preko 600 m˛ stambeno-poslovne površine koja sadrži šest soba spremnih za korištenje mogu biti dva odvojena stana , dva kupatila, tri nedovršene prostorije u potkrovlju, dva odvojena višenamjenska poslovna prostora, prostoriju za kotlovnicu itd. Centralno grijanje nije sprovedeno, koristila se peć na drva i el. U sobama ima ponešto namještaja. Stanje objekta je pogodno za privremen boravak, a uz izvjesne renovacije je moguće objekat veoma dobro prilagoditi raznim namjenama, od obiteljske kuće do hotela ili poslovne zgrade. Obzirom na stalni boravak van BiH bez namjere povratka prodajem ovo nasljedstvo po povoljnoj cijeni. Vlasnički papiri se sređuju, ali ništa više. O cijeni se možemo dogovoriti. Lokacija je izvanredno povoljna, ul. Hamdije Čemerlića 26 na Ozimicama I. Podaci o prodavcu Prodavac Alen Dedic E-mail adresa Telefonski broj +381644 512-414 Adresa Osnovni podaci o objektu Država Bosna i Hercegovina Grad Bihać Naziv ulice Hamdije Čemerlića 26 Cena 110.



TOP 24 TURISTIČKIH DESTINACIJA U BIH - Koje morate posjetiti !
Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Vlasnički papiri se sređuju, ali ništa više. Lokacija je izvanredno povoljna, ul. Na oglasniku možete pretražiti više od 99. Portal automatski filtrira i prikazuje male oglase objavljene u posljednjih 90 dana.

[Deca komunizma 1 i 2|Sex pozivi|Žene za upoznavanje slovenija]






Oznake: Potrebni, radnici, u, oblasti, marketinga

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.