xX.o meni.Xx

Dividers Miscellaneous

Dividers Miscellaneous


malo o meni!!wave
ime: paulayes
prezime:nije bitnoyes
razred:6.acool
grad:zagreb
sestre:2, petra(12) i ena(5)
naj frendice:sara,ella,monika,stella,my sisterthumbup
naj frendovi:filip,luka,toni,matkothumbup
dečko:nema ga višecool
naj pjesma:somewere i belong,dear mr. president,tell me,who know...i još puuuno njihwink
naj pjevačica:pink,christina aguilera,ciaracerek
naj pjevač:akon,p.diddycerek
naj grupa:RHCP,green day, linkin park,my chemical romance
naj film:nezaboravno ljetovanje,ne reci nikome,avantura u new yorku,avantura u rimu,mrak film 1,2,3
naj glumica:mary-kate & ashley olsen, eva longoriathumbup
naj glumac:will smith,johnny deepthumbup
klub za koji navijam:cerekDINAMOcerek
šta treniram:ritmičku gimnastikucerekcerekcerek(sport je super)

i to bi bilo to...kiss od paulewave

  kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KomeNtari ..Visish/Nevidish

by Underground Queen =)

subota, 25.08.2007.

~Javljanje~

Bok svima. Evo nisam vam se dugo javljala jer sam bila kod bake:).Nije mi se uopće dalo dolaziti doma. Vidim da dolazite na moj blog, i jako sam sretna zbog toga. Otkrila sam puno zanimljivih blogove koje ću staviti u linkove, ali ne znam kako da to napravim. Znam sammo da trebam ući u box, ali ne znam kako da napravim ono da se samo mora kliknuti i odmah da se dođe na taj blog. Nadam se da ćete mi pomoći. Unaprijed hvala.I tak...kod mene nema baš ništa novoga. E da, bila sam jučer na Dnima piva u Krlovcu. Super sam se provela. Ja i sestra samo 10 puta se vozile na onim električnim autićima, a moja mala seka je išla na onaj neki vrtuljak. Ja i Petra smo još bile i u kući straha. Petra se upoznala s nekim dečkom, on se zove Toni, i sviđa joj se, hehe. On je nju pitao za hodanje, a ona glupača ga odbije, al baš je zgodan.Dobro, sada ja idem. Bit ću još na internetu, al mi se neda biti na blogeru. Ajde kiss.


Pusssss od Paule



| CoLoR My WoRlD (6) | Or ShUt Up | # |

četvrtak, 02.08.2007.

~bok~

Ćao, malo sam uredila blog,kao što i vidite imam novu pozadinu i video od Avril. Nadam se da vam se sviđa. I još sam onako sa strane u boxu napisala nešto malo o meni! Piše i da treniram ritmičku gimnastiku, budem i stavila slike s natjecanje,ali ima vremena za to. I imam jedan mali problem, ja sam prije imala neki glupi blog na kojemu nisam ništa pisala i sada kad ja nekom idem napisati komentar onda ja napišem onak paula:), ali ono dolje pod ''Vaš blog:'' mi piše ime tog starog bloga i ja ne znamo kako promjeniti to ime u ovo novo paula666.blog.hr....plizzz pomozite mi. Možda ispadam malo glupa ali nova sam na blog.hr i ne znam se baš koristit njime,jer kao što sam i rekla u postu pprije, prije sam imal blog na blogeru. I još jednom vas molim...POMOZITE MI. I to je to...kiss do sljedečeh posta i čitanja. Tek kada mi neko pomogne riješiti moj problem ću vam moć ostavljat komentare,jer sad nemogu jer mi dođe na link starog bloga...

kiss od vaše Paule!!



| CoLoR My WoRlD (20) | Or ShUt Up | # |

srijeda, 01.08.2007.

*~bok~*

Bok svima! Evo i ja sam odlučila napraviti svoj blog na stranici blog.hr. Imala sam blog na blogeru (i još ga uvijek imam), ali sam napravila i ovaj blog. I evo vam sada nešto malo o meni: ja se zovem Paula, i imam 2 sestre. Jedna ima 12 godina (ko i ja), a jedna ima 5 godina. Ova od 12 godina se zove Petra,a ova mala se zove Ena. Jako volim svoje sestre,jer se odlično slažemo,iako se nekada posvađamo. Petra ima svoj kompjuter i ja imam svoj, tako da u vezi kompa obično nema svađe:). Ja živim u Zagrebu i završila sam 5. razred (znači imam 12 godina). Imam i malu maltezericu koja se zove Bella,a ona ima 3 godine i jaaaaaaako je slatka. Hmm...,ne znaš što bi vam još malogla reći o sebi?! I dobro,to je onda to,sljedeći post oćekujte još ovaj tjedan.Pusss!!! Više o meni ću napisati sa strane na blogu!



Veliki kiss od vaše Paule!



| CoLoR My WoRlD (2) | Or ShUt Up | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.