Nekretnine crna gora krasici - Datiranje za seks

srijeda , 09.01.2019.

Waterfront Luxury Villa In Krasici










Click here: Nekretnine crna gora krasici






Vidi se zaliv od Zelenike koja je pogledom sa leve strane pa sve do aerodroma Tivat, desno od Krasica. Pored posredovanja svim svojim klijentima pružamo punu pravnu podršku pri kupovini nekretnina, koju ostvarujemo u saradnji sa Notarskom kancelarijom sa kojom imamo oficijalnu saradnju. Sve u svemu Krasici su mali raj za dusu, koji bi prijao svakom.



nekretnine crna gora krasici

Posjeduje iskustvo u kupovini, prodaji nekretnina i izgradnji. Ako na internetu nađete određenu nekretninu po nižoj ceni, obavestite nas na e-mail i mi cemo Vam obezbediti istu ili nižu cenu bez nadoknade. Villa is non smoking area.



nekretnine crna gora krasici

Waterfront Luxury Villa In Krasici - Ovdje je moguće da ujutru popijete kafu na jadranskoj obali, da ručate na obali jezera, a da veče provedete na svježem planinskom vazduhu.



nekretnine crna gora krasici

Krasici se nalaze na severnoj obali poluostrva Lustica. Gotovo na pola puta Tivat-Krtoli-Rose-Zanjice. Preko mora Krasici gledaju na celi Tivatski zaliv. Vidi se zaliv od Zelenike koja je pogledom sa leve strane pa sve do aerodroma Tivat, desno od Krasica. Celokupni fantastican pogled iz Krasica upotpunjuje Lovcen koji je svojom lepotom i velicinom nadkriva celokupni zaliv. Mauzolej vladike Njegosa vidljiv je golim okom iz svakog dela prelepog mestasceta. Krasici su udaljeni od Tivta i aerodroma 12km. Kotora 13km, Budve 26km koji predstavljaju centre turistickih letnjih desavanja. Najmodernija luka Porto Montenegro je takodje blizu. Na samo 3 do 4 km je mesto Radovici gde se nalazi najbliza ambulanta, posta, supermarket i sve potrebno. U Radovicima se nalazi poznata plaza Plavi Horizonti koja je na suprotnoj strani poluostrva i Krasica, te plaze Oblatno i Pecka. Plaza gleda na otvoreno more potpuno je pescana i idealna za malu decu i porodicne ljude. Na samom ulazu u Krasice postoji supermarket, par kafica i restorana, motel, tu je veliko stambeno naselje Maslinjak gde se stan i nalazi, u trecem redu na nekih 200m od obale. Stan ima pogled kao sto je u opisu i na slikama, sama kvadratura stana stambenog dela je 33m2 terasa od 12m2, ostava- supa od 5 m2 i cisterna za vodu, pre par godina je uspostavljena gradska voda tako da je uglavnom ima stalno. Stan se sastoji od kuhinjie sa trpezarijom, kupatila i sobe, u produzetku je terasa. U samim Krasicima linija obale se prostire nekih 3 km, mesto je poznato po kristalno cistoj vodi i malim plazama koje su pretezno betonske ili sljunkovite ili mali molovi. Sve u svemu Krasici su mali raj za dusu, koji bi prijao svakom. Budjenje uz fantasican pogled, dani ispunjeni suncem i lepim sadrzajem, izuzetno mnogo suncanih sati leti i noci koje odisu mirisom mora i svezim povetarcem koji vam Njegos salje sa visokog Lovcena.



Prodaje se kuca iz snova u Hladnoj Uvali - Bar - Nekretnine u Crnoj Gori
U Radovicima se nalazi poznata plaza Plavi Horizonti koja je na suprotnoj strani poluostrva i Krasica, te plaze Oblatno i Pecka. Budjenje uz fantasican pogled, dani ispunjeni suncem i lepim sadrzajem, izuzetno mnogo suncanih sati leti i noci koje odisu mirisom mora i svezim povetarcem koji vam Njegos salje sa visokog Lovcena. Kotora 13km, Budve 26km koji predstavljaju centre turistickih letnjih desavanja. Pored posredovanja svim svojim klijentima pružamo punu pravnu podršku pri kupovini nekretnina, koju ostvarujemo u saradnji sa Notarskom kancelarijom sa kojom imamo oficijalnu saradnju. Na samom ulazu u Krasice postoji supermarket, par kafica i restorana, motel, tu je veliko stambeno naselje Maslinjak gde se stan i nalazi, u trecem redu na nekih 200m od obale.

[Jebanje sa sekom, incest na skrivenoj kameri|Prisluškivanje preko vibera|Bosanski oglasi za brak]






Oznake: prodaja, stana, u, Krasicima

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.