free counter with statistics Patre

Patre

petak, 26.11.2004.

Jesen

Nije jednostavno kad je svaka minuta mog zivota roman ,a ne objavljeni ili neobjavljeni post . Nemam opravdanja pa se i nemam kome pravdati i sto da napisem kad dok dojdem do lapana ,upalim ga ,zatvorim sve sta mi ne triba i okrenem www.blog.hr odu sve misli. I sto mi preostaje .Prepustim se tisini i jeseni .Toronto je skinuo sa sebe plast satkan od zutih i crvenih boja javorova lisca i jos koji dan ,mozda i mjesec utonut ce ispod snjezne plahte i usnuti .Na Yonge-u najvecoj ulici na svijetu i ostalim ulicama downtowna ljudi ce kao i dosad ispod svojih teskih kaputa mastati o odmoru na Cubi .A ja mastam o onom sta je moglo biti da sam izabrala neki drugi put .
Vjerovatno ne bih sada gledala male vjeverice kako prikupljaju siske po travnjaku ispred kuce ,vec bih kroz neciji drugi prozor ,a mozda i kroz svoj koji je tocno 2 i po metra daleko od mora.A lipo je bilo biti nesvjestan sve ove godine . Borove sam zamijenila javorima,a lanternu pogledom na CN Tower i sve to zbog ljubavi .Dosad se isplatilo .
Moja dica nikad nece prebirat gavune po ocevim mrizama u zimskim danima.I nece im uspavanka biti razbijanje bonace veslom .Sad znam da im nece biti lako i mozda nece jednog dana razlikovati kravu od tovara i uostalom sto ih briga . Bit ce u svom filmovima onako kako oni to izaberu .Za sad je sve na jednom ditetu Klari koja ima 6 mjeseci i rastu joj zubi i od puste muke grize sve sto uhvati i vise ne spava ka' prije . Nedavno smo je krstili i vristala je ka da ju je neko tavi friga .Bila je slatka ka jabukica .Doslo mi je da razbijem popu zube dok mi je mustriva dite ,ali eto i to je dio njenog odrastanja.Triba malo i trpiti dako da sam postedila popa i malo u sebi zabestimala ispred oltara u nadi da ce mi biti oprosteno . A sto ces ,takva je jesen u Torontu .Skupljam lisce po travnjaku ,provodim dane sa Klarom dok mi muz dosnosi kruh nas svgdanji doma i tu i tamo me uhvati neka neznam nostalgija i monotonija i depresija pa se dignem i super sam vesela ,pa potonem pa pusta cuda .Znam i pricati sama sa sobom pred ogledalom ,ali to radim od malena pa se tome nije cuditi .Lipo je pricati sam sa sobom prid ogledalom .Ka da si najpametniji na svitu i svi ti se cude i ne mogu od puste divote te samo tebe slusaju.Ali stvarnost je jebiga malo drugacija .Nazovem ljude koje volim telefonom pa onda ja njih slusam , i slusam ih dobro i dojde mi tesko,ako je njima tesko .A na ogledalu je sve drugacije .Parim ja ka ' ono malo luda ,ali kaze se da pametni pricaju sami sa sobom a i sad drobim pa tko zeli neka slusa .Malo sam se i umorila ,pa bi bilo dosta od mene meni i svima za veceras.


- 05:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Velika radost koja se ne da prepricati.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Od milja je zovemo Pupapinkica.

Patre
Tako me zove moja prija Ada ,koja je nedavno izjavila da zivi zivot iz radoznalosti.
U nedodostatku maste i dijakritickih znakova poglede kroz svoju prizmu odlucih zablogiti pa sta bude .Jedino me jebe sta ne znam gdje da pocmem .Kasna je ura pa obecajem sebi kao i uvijek ,zapoceti sutra