Kako naći prijatelje na instagramu - Brzog datiranja

ponedjeljak , 24.12.2018.

KAKO DA nađete ljude onlajn










Click here: Kako naći prijatelje na instagramu






PRISEĆAJTE SE SAMO RUŽNIH STVARI Zaboravite na sve lepo što ste imali. Ako je Facebook povezan s Instagramom pored njega će biti kvačica. Kada je lansiran 2010. U samo prvih sat vremena rada videofunkcije na Instagramu je kreirano 5 milijuna videosadržaja, dok je baza fotografija svakoga mjeseca bogatija za 40 milijuna.



kako naći prijatelje na instagramu

I skoristite Vaš Bio odeljak tako što ćete u njega da ubacite link koji vodi na Vaš sajt ili neku drugu društvenu mrežu. Kako početi s tim upoznavanjem?



kako naći prijatelje na instagramu

Potpuni vodič kroz Instagram - Zbog toga ne čudi da su Instagram i Snapchat mnogima omiljene aplikacije.



kako naći prijatelje na instagramu

Tražite svoje klonove Osoba ne mora biti vaša kopija, da bi vam bila prijatelj. Ljudi često puta u prijateljstvima traže iste karakteristike zbog čega ograničavaju krug potencijalnih kandidata. Primjerice, ako ste vi solo, to ne mora značiti i da vaše prijateljice to moraju biti. Koncentrirajte se na neke druge stvari koje vam mogu biti zajedničke. Pustite u svoje živote više ljudi, umjesto da se fokusirate samo na jednu osobu, jer ćete tako imati više šanse za stvaranje važnog prijateljstva. Ne želite odvojiti vrijeme Konzistencija je glavni preduvjet za sklapanje novih prijateljskih odnosa. Potrebno je uložiti vrijeme i provesti određeno vrijeme s osobom da bi ju bolje upoznali i produbili odnose. Uz karijeru, veze i djecu to baš nije jednostavno. Upravo zato posao je najbolje mjesto za upoznavanje prijatelja u odrasloj dobi — već ste 'prisiljeni' provesti vrijeme zajedno, pa se lakše povezati. Ako je riječ o dobrom prijatelju kojemu se želite povjeriti odnos treba njegovati jednu do dvije godine,' kaže autorica knjige 'Prijateljstva se ne događaju'. Ne znate prebaciti razgovor s čavrljanja na ozbiljne teme Nije lako prijeći s neobaveznih razgovora o vremenu i novoj tv seriji na neke ozbiljnije teme. Da bi to postignuli potrebno je postavljati 'intimnija' pitanja. Primjerice, ako želite produbiti odnos s mamom koju viđate na nekoj izvanškolskoj aktivnosti vašeg djeteta, nemojte komentirati samo aktualne sitnice, već potaknite raspravu o emocijama. Pitajte: Kako se ti nosiš s ovom fazom roditeljstva? Ako nas ta osoba ne pozove van, obično pretpostavimo da joj se ne sviđamo, jer je strah od odbacivanja vrlo velik. Imajte na umu da većina veza ima primarnog inicijatora, dok je druga osoba, primjerice, primarni slušač.



Trikovi na Instagram u koje mozda niste znali
Ukoliko ne želite čuvati originale, postupak je isti, samo što ćete u ovom slučaju izabrati da ne želite čuvati originalne fotografije. POBACAJTE SVE Jedan od najisceljujućih poteza. Doduše, to znači da je i ta veza bila karma za vas jer ste bili đubre prema nekome, ali pokušajte da o tome ne razmišljate. Nije nepristojno, nakon malo razgovora tokom kojeg vam se sagovornik dopao, da razmenite brojeve telefona — posle toga možete da nastavite komunikaciju putem SMS poruka, do sledećeg viđenja u toj grupi. Molim vas odgovorite u što kraćem roku jer nemamo vremena. Strateški odabir hashtagova dovest će ljude koji će lajkati ili komentirati vašu fotografiju ili će pak početi pratiti vaš profil. Ukoliko postoje postovi koje ste objavili javno Public a ipak ne bi ste želeli da ih vidi svet, ne morate da ih brišete već im možete promeniti status klikom na ikoniicu Globusa, pa izabiranjem željenog stepena privatnosti. I tako što je lako riješiti jer Instagram ima rješenje za skoro sve.

[Bosanka chat| Ljubav preko SKYPE|Lični Oglasi ]






Oznake: kako, da, nađete, ljude, onlajn

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.