24 sata trazim zenu - Lijepe djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Kako devojku za pola sata odvući u krevet?










Click here: 24 sata trazim zenu






Hipnotišite je svojim stavom, a potom se okrenite ka društvu i nastavite da se ponašate kao da nije tu. Kod rampe, na putu ka šljunkari parkirano je nekoliko automobila. Trazim slobodnu srednjovjecnu zenu za prijateljstvo i moguci brak....



24 sata trazim zenu

Kosa mi je Plava, a boja očiju Zelena. Električar je zabilježio da su se oko stana nalazile boce izbjeljivača, gumene rukavice i smeće. Javiti se na mobitel 0913300810.



24 sata trazim zenu

Upoznavanje radi braka - Ozbiljna sam, razvedena, 39 godna, iz BiH, jedno odraslo dijete.



24 sata trazim zenu

Osigurana sva sredstva za čišćenje i pomoćni rekviziti. Stan je uredan i redovno održavan, potrebno jednom mjesečno detaljnije očistiti ono što se ne sprema svakodnevno. Moguće dogovoriti i dva puta mjesečno po 3-4 sata, prednost osobama s područja Zaprešića, poželjna preporuka. Obavljanje čišćenja isključivo radnim danom u prijepodnevnom terminu, kad je stan prazan. Javiti se na mobitel 0913300810. Tražim ozbiljnu i pouzdanu osobu od 50-65 godina umirovljenica no nije nužno , nepušač, za čišćenje stana 60m2, peglanje samo košulje , kuhanje ručka za dijete kad dođe iz škole. Rad bi obuhvaćao 4 sata dnevno od ponedjeljka do četvrtka od 13-17 sati. U fazi smo nabavke malenog psića o kojem bi se brinula moja kčer. Molim samo ozbiljne ponude na e- mail oprostite ali sada vidim da sam krivo napisala. Rad bi bio od ponedjeljka do petka 5 dana u tjednu. Zahvaljujem, Trazimo ozbiljnu, pedantnu i pouzdanu osobu koja bi obavljala sve kucanske poslove u nasem domu spremanje, ciscenje, pranje, peglanje, usisavanje, po dogovoru kuhanje... Pozeljno bi bilo i kad bi teta mogla prekontrolirati domacu zadacu nasoj curici koja je treci razred osnovne škole. Radno vrijeme 11i30-16i30 svaki radni dan. Molim samo ozbiljne ponude na e- mail. Traži se pouzdana i pedantna osoba, za obavljanje svih kućanskih poslova pospremanje, čišćenje, peglanje itd te za kuhanje jednostavnih jela. Imamo dvoje djece, 7 i 11 godina, ali su u školi i osim pripreme ručka, nema drugih obaveza oko djece. Naša lokacija: okolina vinogradske bolnice Samo ozbiljne ponude na mail.



Lud, Zbunjen, Normalan S01E03 Narkomanska Posla 003
Kasnije je otkriveno da je ubijena supruga Mayang Prasetyo 27 ustvari transseksualka iz Malezije. Samo za Vas - masaže po Vašoj volji, uz aromatična ulja, mirišljave sveće, prigušenu muziku - opustite se uz profesionalnog masera. Molim samo ozbiljne ponude na e- mail. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uvjerite je da ste diskretni. Zahvaljujem, Trazimo ozbiljnu, pedantnu i pouzdanu osobu koja bi obavljala sve kucanske poslove u nasem domu spremanje, ciscenje, pranje, peglanje, usisavanje, po dogovoru kuhanje... Naša lokacija: okolina vinogradske bolnice Samo ozbiljne ponude na mail.

[Svi portali hrvatska|Veze i poznanstva burza rijeka|Uzivo dopisivanje]






Oznake: upoznavanje, radič, braka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.