Gusari protiv Guslara!

ponedjeljak , 27.04.2015.

Ovaj mali Justin Biber im se namlatio para.

Ja sam inace pre nego sto cu doci u Kanadu pokupovao sve te diskove laznjake. Rekli mi na Balkanu da je ovo neka sredjena zemlja pa kontam nema piraterije.

A sta? Jel trebalo da kupim original? Pa da dam onolike pare? Pa da deo ode drzavi, pa deo u pakt za stabilnosti, pa u neciji dzep? E nece moci!

Imam Soul, Rap, Klasika, Punk, Hard Core (na muziku mislim).

I ta piraterija, nikad se ja toga ne bi setio. Prelenj sam. Ali su tu bili braca bugari. Ameri danas original naprave i bugari bum i naprave pirata.

I znam ja da se onaj mali zalizani Biber tamo po Hollwoodu nervira sto mu neki Marko iz Srbije slusa laznjaka. Ne moze da spava. Tako je to. Nekome zivot majka, nekom maceha.


I sad su svi nesto moralni, kao moramo da postujemo autore, da ne krademo, da se ukine piraterija, da ne redimo laznjake...
Pa kako bre, pa ovde je 98% stanovnistva navuceno na lazno voce, povrce, meso, lekove...
Imam ja jedan original CD, dobio ga za rodjendan. I znas sta? Nece moj kasetofon da svira original. Naviko na laznjake. Ali cim stavim bugarina svira bez problema.

To je ista prica kao sa mojim komsijim iz potkrovlja. Covek bio bolesnik, stalno kasljao. I guto neke satro tablete. Ali mu nije bilo lose, naviko se covek. Kad zabranise te tablete i on predje na ove, takozvane, prave. I kreno on tako da kaslje jedan dan, i kaslje, i kaslje, i kaslje i kasljao toliko da nismo mogli vesti da gledamo od njega. I umre covek-uzrok smrti-nesto na plucima!
Ej bre, pa nemaju ovi nasi lekari pojma! Umro covek od novih lekova!
I to znaju svi po zgradi.
E tako bi i moj kasetofon rikno. Ali znam ja caku. Samo ga hranim piratima.

Jos su stari grci govorili da je muzika najdivnija stvar na svetu,jer utice na telo i na duh.

Pirati bi mogli da se prave samo za strance sto prolaze kroz Srbiju. Iz EU nam pametuju kako nije lepo biti pirat a kad dodju ovde kupuju pirate na metar. Mnogo im se svidja da krse zakon...jer se to kod nas moze bre. Pa sloboda ili golisavost (kako ja to kazem).
I odma kad ih provalis prodaju ti pricu kao Robin Hood, kako je on njima bio idol, kako sad mozes samo u Srbiji biti Robin Hood. Brat pirat taj Hood.

Samo ne kontaju, da je taj Robin Hood bio kod nas pucali bi mu u kolena. Sta ima da daje siromasnima? Od njih treba da se otima.

Mi smo za EU ko neko daleko ostrvo gde je sve dozvoljeno. Jos bolje nego Kuba.
To je kao neka sarena razglednica iz Srbije u kojoj pise ''Puno pozdrava, ja se kuci nevracam''.

E sad je vreme za poentu!
Ovo sam smislio...jel moze?

Znaci ovo je jednacina, ako je Srbija jedina u Evropi gde se zivi piratski, a na zapadu svi zive po propisu, ako smo mi jedini onda to znaci da smo originalni.

Preko pirata smo postali unikati.

Srbija+Pirati=Original


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.