Trajanje karmicke ljubavi - Požega

utorak , 05.02.2019.

Karmičke ljubavne veze










Dating Site: Trajanje karmicke ljubavi






Dostupnost broja je samo iz fixne mreže crnogorskog Telekoma. Na to pitanje ja mogu da vam dam samo svoje mišljenje kao odgovor, pošto ni svi astrolozi, filozofi niti ljudi koji se bave malo više duhovnošću nego što je to uobičajeno ne razmišljaju o tome na isti način.



trajanje karmicke ljubavi

Odnosi u kojima smo bili u prethodnim životima, ljubavi koje smo živeli, osobe koje smo povredili, nesebičnost, požrtvovanost, ali i samoljublje, neosetljivost, sebičnost — sve će nam to biti adekvatno vraćeno ili naplaćeno. Ove vrste ljubavi su uvek povezane sa patnjom, ne možete nikako zajedno, ali ni jedno bez drugog, prekidate i vraćate se ponovo jer čak i kada rešite da dignete ruke i odustanete, sudbina vas baci ponovo baš na tu osobu, i ovo se može protezati godinama. Mi praktično u ovom životu živimo na način koji smo zaslužili u prethodnom, a od toga kako se prema sebi i drugima odnosimo u sadašnjem bivstvovanju, zavisiće naš naredni život.



trajanje karmicke ljubavi

Karmičke ljubavne veze - Samim neodustajanjem i nesebičnim davanjem ljubavi čak i onda kada ste svesni da je realizacija veze skoro pa nemoguća vi čistite svoju karmu i oslobađate se načinjenih dugova.



trajanje karmicke ljubavi



Snimak FB live 19.02.2018. - Karmicke veze, veze između srodnih Duša i Blizanačkih Duša
Ali na žalost, kada je karma u pitanju, bajke traju jako kratko. Zvuče baš onako moćno te reči — karmička ljubavna veza.... Verovali ili ne, uvek ima naznaka da se pojavljuje osoba koja vuče sa sobom karmičku konotaciju. Ove vrste ljubavi su uvek povezane sa patnjom, ne možete nikako zajedno, ali ni jedno bez drugog, prekidate i vraćate se ponovo jer čak i kada rešite da dignete ruke i odustanete, sudbina vas baci ponovo baš na tu osobu, i ovo se može protezati godinama. Obično posle kažemo da smo se sa tom osobom nekako prepoznali odmah, na prvi pogled, na prve izgovorene reči. Pošto ovaj astrolog veruje u reinkarnaciju i putovanje duše, onda bi karma prosto bila — svaka akcija vuče reakciju iliti svako delo ima svoje posledice. Dostupnost broja je samo iz fixne mreže crnogorskog Telekoma. Neki će vam astrolozi preporučiti da iz ovoga izađete da biste sebe poštedeli emotivnih patnji, dok će vam drugi kazati da ovo morate proživeti jer je jednostavno to deo vaše sudbine i onoga što trebate da prođete u ovom životu. Opet, poenta je u tome kolika je šteta načinjena u prethodnim životima, jer se neke karme ne mogu iščistiti kroz jedno bivstvovanje, već se prenose iz života u život. Znači, sve ono što smo, otkako je ova naša duša krenula na kosmičko putovanje, uradili dobro ili loše ima svoju nagradu ili svoju kaznu.

[Udaja zenidba za papire|Online dating site berlin|Pink tv uzivo]






Oznake: Karmičke, ljubavne, veze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.