Naša ORGANIZACIJA
članovi naše organizacije su: ma to je naravno tajna, zar ne...???
trenutno primamo nove članove, ali ne zadugo,zato... znate što vam je činiti

ZanimA VaS TkO su PahuljicevU? E Pa EvO OvakO: PahuljicE su... a vidit ćemo ko još, zasad nas ima njekoliko, al smo jako dobro raspoređeni, TJ. OnI su GlavnI LikovI OvoG NaM DragoG BlogA...



Vukovarci na blogu

Pahuljice Vu

04.05.2006., četvrtak

Teorija zavjere po skojevcu

No, hoćemo li doživjeti 3.svj.rat ili ne?Mislite da sada prićam gluposti,ali ako vam pojasnim zašto je to više nego očito mislim da će vam svima biti jasno.
Evo počinjem.....kao što svi znamo da su 1.i 2.svj.rat počeli zbog gospodarske krize znate zašto ovo tvrdim.Napokon je Iran napravio atomsku bombu i ameri se prijete što mislite zašto?????pa bravo pogodili ste Iran ima puno para i zato ameri hoće napasti Iran.nadajmo se da će se gospodarstvo diljem svijeta popraviti i da neće doći novi Hitler,jer u suprotnom jadna nam majka.zato UJEDINIMO se mi blogeri cijelog svijeta i pokrenimo,pokrenimo svijet na bolje, pun ljubavi,sreće,zadovoljstva i alkohola kako to naš dragi "marko" voli."marko" pozdravi dubravku.vratimo se mi našoj gospodarskoj krizi i 3.svj.ratu,ako ne dođe novi Hitler pokreniti ću ja svoj narod,naciju,puk u nove gospodarske pobijede.otvoriti ćemo nova radna mjesta proizvoditi ćemo sve vrste oružja vatreno,hladno,a može i sve ostale vrste(npr.mlako).e tako je(stipa volio anu.....a ćija je ona bila? pa naravno pogađate horvata starog(ne borisova)jedina ana!!!!) počeo 1.i 2.,a bome i 3. svj.rat će uskoro.možda je već i počeo,ali mi to ne znamo svijetske sile nam to kriju,a zašto zato što su škrti židovi za to sve krivi.sada opet mislite da pričam gluposti,ali nije tako i vi to znate i nisam vas uopće u to trebao uvjeravati.jel tako????

Što mislite zašto kwadrrov televizor najbolji košta 988 MARAKA?pa bravo pogađate zato što to ima samo u bosni.no bosna nije tako nama daleka kao što vi mislite pa zato meni dotičnoj osobi jedna dotićna ženska osoba ide kupiti crvenoga mališu,a zašto zato što idem na daleki put,a tko zna gdje i kad ići ćemo istom stranom ulice.ne znam zašto ovo pišem,ali nema veze.poanta svega ovoga što sam napisao je:UJEDINIMO SE BLOGERI CIJELOG SVIJETA I NEKA NAM SRCE KUCA KAO JEDNA SPOJKA OSOVINE NA KULTIVIZATORU NA NOVIM ĐON-DIROVIM TRAKTORIMA, AKO NE I KOMBAJNIMA... zato pusa...

Vaš skojevac...

- 13:04 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Zanimljivosti iz života mladih koji su zašli na krivi put
Dragi naš posjetitelji... na ovome, nadasve zanimljivom blogu, možete pročitati razne savjete vezane uz bulimiju i anoreksiju, kao i mnoge bolesti jetre uzrokovane ispijanjem 1L bavarije, etc.
Brojač
Free Counters
Free Counters