Osijek sex shop - Lijepe djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

Gina










Click here: Osijek sex shop






Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz eura u hrvatsku kunu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Ili su novi u asortimanu ili imaju najbolji omjer uloženog i dobivenog ili su na rasprodaji.



osijek sex shop

Vodimo računa o potrebama i dobrobiti naših korisnika te smo zbog toga osigurali da svi artikli iz naše ponude zadovoljavaju zahtjeve sigurnosti, zaštite zdravlja i života ljudi te zaštite okoliša propisanim direktivama EU. SexShop Touch se obvezuje na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.



osijek sex shop

Sex Shop INNI - Upute prilikom upisivanja podataka: slova čćšđžć i ostali takvi znakovi se ne smiju slati jer ih kartičari ne prihvaćaju!



osijek sex shop

Da su Osječani još uvijek prilično konzervativni pokazuje i primjer jednog od malobrojnih osječkih sex shopova. Naime, mnogi koji su krenuli s namjerom da vide što to jedan dobro opskrbljeni sex shop nudi, odustali su pred samim vratima, osjećajući se nelagodno zbog pogleda brojnih prolaznika i okolnih stanara. Ovoga puta ulaz je puno diskretniji, bez napadnih vanjskih obilježja, samo s upozorenjem na ulaznim vratima da je ulaz zabranjen mlađima od 18 godina. Omanji suterenski prostor nudi vrlo široku paletu proizvoda za odrasle, od kondoma i lubrikanata, preko vibratora i umjetnih vagina, sve do fetiš i SM opreme. Najprodavaniji su vibratori, lutke i šaljivi sexy artikli, koji se uglavnom kupuju kao poklon, a što se tiče najčešćeg profila kupaca, vlasnici kažu da nema pravila. Muškarci ili žene, mlađi ili stariji, samci ili parovi, svi koji posjete njihov sex shop nađu nešto za sebe. Bitno je naglasiti da je isporuka naručenih proizvoda vrlo diskretna, od neupadljivog pakiranja, do nepostojanja kompromitirajućih ili indikativnih riječi na samom pakiranju. Dostava za kupnju iznad 200 kuna je besplatna! Naravno, priredili smo vam i nagradnu igru! Registracija inače nije nužna za kupovinu, ali je na taj način jednostavnije kupovati, primati obavijesti i vidjeti prethodne narudžbe. Sramota je ući u jebidućan, a nije se sramota jebat loše. Ovaj narod je pred izumiranjem samo zbog ovoga gore. Ni zbog ratova, ni zbog naopakog sustava vrijednosti u kojem su manekenke i biskupi nekako na vrhu piramide. Za mnogog hrvatskog mladića jedina je pička junačka desnica, a seks mu je urlikanje na stadinonu i izgredi na gej-paradama. Ipak, kad starješina čopor raspusti, mnogi od njih se pita kako je to imati curu, kako je to u živo a nemali je broj onih koji se pitaju i kako je to biti peder. Opet, prosječna hrvatska djevojka bi se rado i od srca pojebala s grupom ovih gore, bilo kojih, samo da nitko ništa ne vidi i ne čuje. Ako se već sve vidi i čuje, onda je bolje da je na dobrom glasu, kao bojler u krvetu i dodatna oprema u pet godina starom BMWu. Ako ste imalo normalni i domoljubni, u seks šop se mora ići redovito! Ne mora se ništa kupiti, ali čisto da budemo u tijeku s trendovima u svijetu.



London Calling at HUPE's 20th birthday celebrations in Opatija, Croatia.
Troškove transporta snosi kupac. Maksimalno se trudimo svaki artikl opisati na najbolji mogući način. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama. U sklopu Akart-a djeluje trgovina naše prodajno mjesto Touch Sex Shop na adresi F. Ne želimo biti još jedan od mnogih seks shop trgovina, stoga nudimo našim kupcima mnogo više. Za vas redovito objavljujemo korisne savjete i novosti iz svijeta spolnosti koji nisu samo zanimljivi, već i jako poučni te koje možete iskoristiti u vlastitom spolnom životu s vašim partnerom. Po primitku Vaše narudžbe obavještavamo Vas e-mailom o njezinom zaprimanju.

[5 znakova da si u savršenoj vezi|50 pitanja kroz koja ćeš nekog jako dobro upoznati|Advance hr]






Oznake: sex, shop, &, seks, Strasti.hr., Vroča, erotična, trgovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.