.quoted{margin: 0;padding: 0px 10px 0px 10px;margin: 15px 0px 15px 0px;border-left: 6px solid #fff;border-right: 6px solid #cccccc;color: #fff;} -->

< svibanj, 2008  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


da/ne

Dizajn by: RizL@ i sTrUdL@

me, myself and i

ime: pa3sha
prezime: ma da nema teorije da kazem
god: 13
mjesto prebivalista(ajme sta smo formalni): zg
pet: yorkie- rea
naj žderachina: pizza
naj piche: juice
naj frendice: tea & mimi... i balenka :))))
naj simpa: hehe naj simpa?! valjda simpa... ma svi vech znaju... jos me nije proslo.... stavit cu sliku

hmm i to je to...kommajte ljudichiiiii... btw vracham kommiche!!!

hmm... ma svega pomalo... =)



evo vam moj banner!!!


ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

shlikiceee

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


evo slike simpe...mislim slike njegova nadimka....ma da da stavim sliku i on dodje tu... je je
Image Hosted by ImageShack.us

nedjelja, 11.05.2008.

khmm...

mislim strasno ja vise ne znm jk cu:::: koja fora:::: 2 rockassa prek vikenda i ni na jedan nisam bila pozzvana... ovo je nocna mora... meni se zivot raspaadaaa... ok sad malo pretjerujem... h h e h h e... ajmo ispocetka.... htjela bi objavit jednu vaznu vijest al ne mogu jer sam 100 % sigurna da mi sisterka ili buraz citaju ove nebulozze pa ne bi htjela da se nesto lose dessi... ugl moj msn je crazy_pa3sha@hotmail.com paaa ak neko oce pricat sa mnom moze.... iako bi mi ovi dani trebali biti najbolji u zivotu... razlog ne smijem rec... smmrc.... opet sam sva u bedu iiii neam pojma... jžš... sramota... umm ovaj post ce bit kratak jere mi se jednostavno nis neee daaa.... thx svima koji me kommaju al me na tk cessto tu pa ak imate msn dodjite na msn... tam sam skoro uvijek...eee da kupija sam si nove vansice... tk su meegaaaa.... crne sa rozim, bijelim i sivim zvijezdicama... ma sve 5... i u new yorkeru sam si kupija fancy shmancy krpice...a nis idem sad.... treba mi psihijatar... hhehhhe... bez sale... kissich!!!!



| - 20:50 - ...komentiraj me.... (17) | print.... | # |

nedjelja, 04.05.2008.

heljou

ev meee.... nije me bilo duuuugo... al mi ne kommate... smmrc.... hheehhee.... all ja cu ipak pissat... pa ko cita nek cita... u srijedu je bio tein rockass i slavila ga je u cetvrtak... ev sa zakasnjenjem: SRETAN ROCKASS TEA!!! aff.... bez uvrede svima koji su bili tam al mene se rodj nije bas dojmio... hmm... paaa cure su pustale cajke a ja ne podnosim cajkee =(.... umm.... tea i kac su se stalno tam barili.... mislim ne smeta meni to... to je nice.... al je glupo kj tea nije na nikog obrachala paznju a njen je rockass =(... affffff..... al ok... bilo je glupo kj smo isli gledat hororac a ovi neki nisu htjeli gledat i samo su otisli =(... đizz.... i onda kd smo ivana b i ja isle kod njih oni su nam zatvorili i zakljucali vrata pred nossom =(... njet nice... umm i ja sam treballa presspavat al nisam jer su mi svi tam isli na zivce =(... ne zelim vise ni s kim prichat.... samo sa ines.... i sa arelichkom... aj dobro i sa krvarom...=)... i ni s kim vishe.... tea mi je rekla kao: stta smo mi trebali plakat kd si ti otisla.... nismo mi smo se zabavljali i bilo nam je super.... onak.... onda im ja ne trebam za zabavu iii ne trebam im uopce.... ufff..... a bzvz.... nis...... inace se nije nis possebno dessilo.... bila sam kod dide i bake..... ajmeee..... kk ja volim sestricninog retriveraaaa...=)))))... cmok! saljem ti pusu sandricaa!!! zlatni retriverich se zove mao.... joooj ma supp je.... i setala sam bobija.... to je didin mjesanac.... isto je cute.... =).... umm i sad idem...vidm da mi ne kommate pa nisam vratila kommiche.... bai bai!!! :::kissich:::



| - 18:22 - ...komentiraj me.... (18) | print.... | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.