Oralni seks slike - Susretit će se u sredini

utorak , 18.12.2018.

15 zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim ćete ga s










Click here: Oralni seks slike






On će se ohladiti, razbićete mu koncentraciju, a njegov jarbol može se spustiti. Za nju: Popnite se gore Ne morate ležati da biste dobili oralni seks. Pritisak na koren penisa Kombinacija pritiska i trenja ključna je za dobar felacio.



oralni seks slike

Za vas smo osmislili 50 saveta kako biste činili čuda svojim ustima i jednostavno pružili muškarcu najbolje izbezumljujuće zadovoljstvo u njegovom životu. Nemojte da čitate ovaj članak ako niste zainteresovane da saznate kako izgleda valjano obavljen posao kada je reč o oralnom seksu. Radije pročitajte par saveta na netu kako da zadovoljite muškarca, nego da učite iz pornića.



oralni seks slike

15 zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim ćete ga s - Nema mesta čistunicama kada je reč o oralnom seksu, zato ne pokušavajte da budete prefinjene kad ste već na svojim kolenima.



oralni seks slike

Nije tajna da muškarci vole oralni seks, ali ponekad je teško zaključiti kako se to zapravo radi na najbolji način. Brine vas da možda ne koristite prave poteze? Pa, najbolje bi bilo da porazgovarate o tome sa svojim dečkom. Ipak, da bismo vam malo pomogli, ali i da bismo vas inspirisali na nove ideje, razoravali smo sa frajerima koji se ubili dovoljno slobodni da sa nama podele svoje preference u krevetu. Koristite lubrikant Počnite akciju ručnim radom, da biste pokrenuli varnice — samo se potrudite da u to uključite lubrikant, kako potezi ne bi bili neprijatni. Da, pomalo je prostački, ali onako na dobar način. Menjajte pokrete Nemojte ga samo celog uzeti u usta i tako nastaviti sve do kraja. Napravite pauzu, ali nastavite sa dogrevanjem vatre, tako što ćete ga dodirivati na svim pravim mestima, kako bi ostao dovoljno napaljen. Možete takođe i preći na ručni rad, dok mu strastveno ljubite vrat i grudi nekoliko minuta, pre nego što se vratite dole. A imam i bolji pogled. Napravite buku Entuzijazam pravi veliku razliku, pa se ne ustručavajte da mu pokažete da vam se stvarno sviđa to što radite, kaže Milan 28. Povežite se sa njim tako što ćete ga gledati direktno u oči, s vremena na vreme. Tu je neizostavni perineum, koji pruža veliko zadovoljstvo, a ako ste raspoloženi a i on takođe , možete mu stimulisati i anus, što se većini tipova dopada, bez obzira što ne pričaju o tome. Eksperimentišite sa pritiskom, počevši od vrlo lagane masaže, pa do snažnijeg pritiska i blage penetracije prstom. Posmatrajte njegovu reakciju i ponašajte se u skladu sa njom. Povećajte intenzitet pri kraju Nemojte da mislite da je posao završen kada on kaže da je blizu. Za grandiozno finale, potrebni su i grandiozni potezi, pa zato dodajte na ubrzanju i intenzitetu pred sam vrhunac.



"SINOĆ SMO SLOBA I JA IMALI ORALNI SEKS" KIJA ŠOKIRALA ZADRUGARE!
Ima toliko toga više u vezi sa penisom od… njegovog penisa. Idite do kraja Oralni seks počnite prekrivanjem zubi usnicama i uzimanjem cijelog njegovog, još neukrućenog, penisa u usta — ili barem koliko daleko ide, ako ste takva sretnica da imate dobro obdarenog komada. Lagano ga grebite s unutarnje strane bedara s obje strane , prstima prolazite kroz njegove stidne dlake, vrškovima prstiju ga gladite od pupka do penisa… 8. Za njih je to kao da su u svom vlastitom erotskom filmu, samo što to nije gluma, i oni se u njemu pojavljuju s ženom koju vole. Nisam ljubitelj toga, al ne vidim razloga za osuđivanje i uopće takvu kritiku. Masirajte ga, lagano stiskajte, tapkajte … samo budite nežni. Niko ne očekuje da pričate dok vam je penis u ustima, zastanite na sekund, udahnite… osmehnite se… dajte mu kompliment, recite mu da uživate, tražite povratnu informaciju ili mu jednostavno recite da vam otvoreno kaže šta želi da mu uradite. Nemojte misliti samo na njega Da, oralni seks je jednosmjeran. I zbilja se pokušajte uživjeti — jer će on znati kada to činite bez volje. Najbolje da ih prekrijete usnicama, jer mu, ako vam zapne za zube, to nikako neće biti ugodno. Morate da budete gladne.

[Hosteli u beogradu|Karmička veza|Srodne duše: mit ili stvarnost?]






Oznake: 15, zapovijedi, savršenog, oralnog, seksa, Kojim, ćete, ga, s

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.