o u t s k i l l e d , 2. dio

25.02.2007., nedjelja

film

Snimamo film! Zvat će se "Film". Ne zato što nemamo ideje za naslov, nego zato što... ma razlog se sazna na kraju, da ne otkrijem baš sve.

E, da. malo sam bio kratak s postovima ovaj tjedan. Moj bed. Nije da nije bilo ništa zanimljivo. Bili smo u Stereu u petak, svirao je GnR Tribute band. Vrlo dobar koncert. Imam i neke filmiće, al ih prvo moram na YouTube stavit pa da i vi možete vidjet...

Vratimo se filmu. Ispričat ću vam zaplet radnje, tek toliko da skužite o čemu se radi. Radnja se odvija u sadašnjem vremenu, u jednom malom gradiću. Grupica mladih ljudi, mahom studenata nezadovoljnih životom i u krizi identiteta obilježenoj potragom za smislom života, zajedno provodi vrijeme eksperimentirajući sa drogama. Jednog dana, jedan od njih shvati da mora učiniti nešto što bi ga probudilo iz sivila svoga života. Padne mu na pamet da bi mogao ubiti nekog. Svoju ideju ispriča dvojici svojih prijatelja koji ga nagovore da to zaista i naprave. Kako ne žele u zatvor, zločin odluče namjestiti svojem prijatelju. I tu počinje zaplet...

I, kako vam se sviđa? Meni je to odlično. Smislili smo svaku scenu, našli većinu glumaca, još samo da nekog nažicamo kameru ili dvije...

Ovo će biti vrlo fora i zabavno. Ako netko želi sudjelovati, nek se slobodno javi jer je ostalo još nekoliko nepodjeljenih uloga. Film će se snimati pod redateljskom palicom Trubača i moje malenkosti, koji smo i smislili scenarij.

Do sljedećeg posta, pozdrav!

Chupa

- 23:35 - komentiraj (5) - baci na papir - link

14.02.2007., srijeda

povratak

Nakon toliko vremena, uz gromoglasno navijanje tribina, Outskilled se vraća na scenu!

Prvo, da se ispričam na pauzi. Jebiga, trebala nam je pauza. No, ponosno Vam mogu objaviti da smo se vratili i da smo spremni nastaviti ondje gdje smo stali party . Tako je, dobro ste pročitali, radnja drugog dijela Outskilled avanture nastavlja se i ovog puta priča je žešća, a likovi su nabrijaniji. I ne samo, to. Toliko je sranja u ovoj zemlji i u ovom svijetu ostalo nezapaženo, da jednostavno moramo progovoriti. Dakle, sve ono što je originalni Outskilled blog imao, imat će i ovaj, i još puno puno novih i zanimljviih stvari.

No, mislim da bih prvo trebao napraviti svojevrsni sažetak onoga što se dogodilo u međuvremenu:

1. Ja sam upisao kulturologiju, Yaki i Trubač su završili na pravnom faksu, Braco je na građevinskom, Alen na pomorskom, a Magy je i dalje na hotelijerskom. Gdje su završili ostali, saznat ćete kasnije.
2. Yaki sada živi u svom stanu i zadnjih pola godine to nam je postalo svakodnevno okupljalište. Ima čak i playstation.
3. Uspjeli smo se infiltrirati u lokalnu vlast! Ponosni smo članovi Vijeća Mladih u Kastvu. Imamo puno lijepih planova, ali o tome ćete čuti više u drugim postovima.

To je ono najbitnije. Ostalo će se otkrit s vremenom. Pisao bih ja još, ali žurim. Naime...

Večeras je anti-valentinovo party za samce u lokalnom kafiću, i naravno da ćemo svi biti tamo. U sljedećem postu javljam kako je prošlo.

Pozdrav!
- 18:08 - komentiraj (8) - baci na papir - link

Sljedeći mjesec >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TKO SMO MI?

*još uvijek sređujem dizajn, jer sam malo zaboravio html/css, no ubrzo bi sve trebalo biti gotovo...



ja, Magy i Trubač



Bleki u svojoj najdražoj pozi



Yaki mrkog pogleda



Diego i Ana



Kiki milog lica



ovako izgleda Fonzo koji svako jutro radi od 5h

KUTAK ZA ZABAVU