Novo parovi - Datiranje za seks

četvrtak , 20.12.2018.

Zabava










Click here: Novo parovi






Toj kategoriji pripadaju Jasmin Nevenkić, Miroslav Anđelić Kinez, Marko Crnogorac, Jovana Ristivojević, Jovica Veinović, Vladimir Stanimirović i Jovana Tomić. Svi učesnici ušli su kao pojedinci, objasnio je voditelj nova pravila, a tokom igara imaće priliku da se spajaju. Pored TV kanala iz domovine, u okviru naših paketa, naravno bićete u mogućnosti da pratite i najbolje inostrane kanale. Uživo Televizija je pretraživač multimedijalnih sadržaja na internetu.



novo parovi

Njihova imena i kratke izjave možete pogledati u galeriji! Poeni se sabiraju na tabeli, i onaj ko nedeljno ima najveći broj poena izuzet je od nominacije.



novo parovi

Zabava - Tri starlete su u kući — Mimi Oro, Maca Diskrecija i Atina Ferari.



novo parovi

Ukupno 21 osoba ušla je u velelepnu vilu, u kojoj će narednih deset nedelja trajati treća sezona rijalitija Parovi. Njihova imena i kratke izjave možete pogledati u galeriji! Toj kategoriji pripadaju Jasmin Nevenkić, Miroslav Anđelić Kinez, Marko Crnogorac, Jovana Ristivojević, Jovica Veinović, Vladimir Stanimirović i Jovana Tomić. Tu je i Vita Tarot, koji je već obećao tretmane masaže i čitanje iz karata za ukućane. Od estrade, čuli ste za Boru Drljaču, Lepu Lukić, Hasana Dudića, Tomu Pantera, verovatno i za Igora X, Cucu, modelsicu Ružicu... Tri starlete su u kući — Mimi Oro, Maca Diskrecija i Atina Ferari. I na kraju, šta je rijaliti bez Jelene Golubović, jedne od najšokantnijih učesnica bilo kog rijalitija ikada u Srbiji, koja je na kraju i pobedila na Farmi? Neda Ukraden i Džej, najavljivani ranije kao učesnici, jesu ušli večeras, ali ne kao učesnici, već kao posebni gosti prve žurke Parova. Svi učesnici ušli su kao pojedinci, objasnio je voditelj nova pravila, a tokom igara imaće priliku da se spajaju. Poeni se sabiraju na tabeli, i onaj ko nedeljno ima najveći broj poena izuzet je od nominacije. Ko ima najmanje poena, automatski je nominovan. Početak šoua je obeležio gaf u živom prenosu, pošto su reklame imale ton, a živi prenos samo sliku i pucketanje! Taj problem rešen je posle desetak minuta. Rijaliti će trajati 70 dana, a pobednik će osvojiti sumu između 50. Voditelji šoua su Bojana Ristivojević i Ivan Ivanov, a trebalo bi da domaćica uključenja u vilu bude pevačica i voditeljka Maja Nikolić, i sama sa bogatim iskustvom u rijalitijima, od kojih su neki imali i. Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -, kao i na Twitteru.



POKUSAJ SEKSA U PAROVIMA 6! HOT NOVO
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -, kao i na Twitteru. Neda Ukraden i Džej, najavljivani ranije kao učesnici, jesu ušli večeras, ali ne kao učesnici, već kao posebni gosti prve žurke Parova. U okviru BALKAN IPTV PLAYER-a možete pratiti uskoro preko 180 EX-YU i stranih TV kanala. TO JE BOLESNO, UŽASNO: Miljana i Ivan sa detetom... Njihova imena i kratke izjave možete pogledati u galeriji! Ko ima najmanje poena, automatski je nominovan. Jedva čekam da se vidimo! U narednih par meseci i borbi za 100. Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -, kao i na Twitteru. Uživo Televizija je pretraživač multimedijalnih sadržaja na internetu. Poeni se sabiraju na tabeli, i onaj ko nedeljno ima najveći broj poena izuzet je od nominacije.

[Kako instalirati viber besplatno|Osobni oglasi dubrovnik|Srpske drolje]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.