Sexi sms poruke - Lijepe djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Seksi SMS poruke od kojih će poluditi za vama










Click here: Sexi sms poruke






Zamisli me a golu, b u kadi, c oboje. Sve je veći broj ljudi koji prilikom upoznavanja koriste sexy porukice. Ako svojoj devojci svakog dana šaljete seksi poruke, one će izgubiti tu draž i neće moći da je uzbude tako lako.



sexi sms poruke

Ne želim da te kritikujem, ali zar ne misliš da ti je prešlo u naviku? Sačekaj sekundu da se obučem... U svakoj poruci skinite po jedan deo odeće, započnite sa gornjim delovima, pa donji veš, i na kraju gaćice… Ako se i on uključi, tim bolje!



sexi sms poruke

Magazin - Javi šefu da ćeš ujutro kasniti na posao jer večeras nema spavanja.



sexi sms poruke

Uskrs ide, srce kuca, ko će s kime da se tuca? To ti je prilika, kao iz raja, da bilo kome polupaš jaja! Doskakutao jedan zeko, pa mi nešto lepo reko. Danas sreću i veselje delim, pa ti srećan Uskrs želim! Trči zeka preko brda i dola jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeka šargarepu i kupus da tebi pozeli srećan Uskrs! Neka vam kuća u veselju blista i srećno vam vaskresenje Hrista! Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka! Hristos vaskrse, zemlju potrese, tugu odnese, radost donese… Srećan Uskrs svima! Neka u hramu bića tvoga vaskrsli se Gospod javi. Da te štiti, ispunjava radošću i ljubavlju. Dobar dan vama svima što vas u ovoj kući ima, da ste živi i zdravi i da se uvek Vaskrs slavi! Hristos vaskrse iz mrtvih, smrću smrt pobedi i mrtvima u grobovima život darova. Slava tebi Bože, radujte se! Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Tebi se, Bože, danas molim za sve one koje volim, ispuni im svaku želju i neka žive u veselju! Neka ovaj divan dan posebno bude radostan! U proleće rano, kad se priroda budi, zbog dana jednog srećni su ljudi. Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog Hrista, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga da svako još više voli bližnjega svoga!



"SMS Poruke" Creepypasta
Tako će osoba kojoj šaljete poruku znati šta tačno želite da radite s njom. Voli me malo ali zauvek... Neka ovaj divan dan posebno bude radostan! Samo birajte trenutak, jer može da se desi da takvu poruku pošaljete u potpuno pogrešno vreme. Dobar dan vama svima što vas u ovoj kući ima, da ste živi i zdravi i da se uvek Vaskrs slavi! Došao sam putem pojuke da ti kažem da te puno vojim.

[Seks sa|Index oglasi osobni|Budva apartmani slovenska plaza]






Oznake: Seksi, SMS, poruke, od, kojih, e, poluditi, za, vama!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.