Crna rotkva recepti - Pronađite djevojku

utorak , 22.01.2019.

Crna i bela rotkva










Dating Site: Crna rotkva recepti






Nikada je ne treba soliti,, jer tada postaje štetna. Obe su okruglog i vretenastog oblika korena, lekovite, iste im je boje jestivi deo, poznat po oštrom mirisu i manje ili više ljutom ukusu. Obe su okruglog i vretenastog oblika korena, lekovite, iste im je boje jestivi deo, poznat po oštrom mirisu i manje ili više ljutom ukusu.



crna rotkva recepti

Budući da je teška za varenje, treba je što više usitniti, najbolje u mikseru i što je veoma važno, treba je pripremati neposredno pred obrok, jer stajanjem gubi specifičan miris i ukus, kao i određene lekovite sastave. Posebno se upotrebljava u medicini kod žena, odnosno, služi za podmlađivanje i stimuliše i pojačava menstrualne cikluse, a povećava i mlečnost dojilja.



crna rotkva recepti

Crna i bela rotkva - Obe su okruglog i vretenastog oblika korena, lekovite, iste im je boje jestivi deo, poznat po oštrom mirisu i manje ili više ljutom ukusu. U toku dana, u jednakim razmacima, uzimati 4-5 supenih kašika.



crna rotkva recepti



SALATA OD ROTKVE SA MLADIM SIROM VEOMA ZDRAVO I UKUSNO
Obe su okruglog i vretenastog oblika korena, lekovite, iste im je boje jestivi deo, poznat po oštrom mirisu i manje ili više ljutom ukusu. Delotvorna je kod plućnih obolenja i kašlja, a da bi se dobio željeni efekat, koren crne rotkve sa korom treba iseći na fine tanke šnite i složiti po slojevima u činiju. Budući da je teška za varenje, treba je što više usitniti, najbolje u mikseru i što je veoma važno, treba je pripremati neposredno pred obrok, jer stajanjem gubi specifičan miris i ukus, kao i određene lekovite sastave. Crna rotkva se najčešće koristi za salatu pomešana sa jabukom, maslinom, kiselim krastavcima, uz maslinovo ulje i kiselo mleko. Na našoj trpezi nije dovoljno zastupljena, iako predstavlja izuzetno povrće. Posebno se upotrebljava u medicini kod žena, odnosno, služi za podmlađivanje i stimuliše i pojačava menstrualne cikluse, a povećava i mlečnost dojilja. Sok crne rotkve pospešuje proizvodnju žući i uravnotežava rad žučne kese.

[Speed dating varna|Dating site for travel lovers|Free online dating site indonesia]






Oznake: crna, i, Bela, rotkva

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.